Amanda Seyfried, luată prin surprindere de filmul pentru adulţi în care a jucat Linda Lovelace

de Cristina Grigore în 3 Feb 2012
Amanda Seyfried, luată prin surprindere de filmul pentru adulţi în care a jucat Linda Lovelace

Amanda Seyfried a mărturisit într-un interviu acordat numărului de martie al revistei Glamour că a fost surprinsă de unele aspecte ale filmului pentru adulţi în care a jucat Linda Lovelace, cea pe care o interpretează în biopic-ul Lovelace.

„Ce m-a uimit cel mai mult a fost cantitatea mare de păr pubian!” a declarat actriţa din In Time în urma vizionării lui Deep Throat, filmul în care evolua, la începutul anilor ’70, Linda Lovelace. „Nu cred că voi apărea vreodată într-o scenă nud frontală într-un film – din motive personale, nu am de gând să expun aşa ceva”, a adăugat ea.

Actriţa de 26 de ani a mai vorbit şi despre teama sa de promiscuitate şi despre regretul pe care l-ar resimţi dacă ar implica aleatoriu în relaţii fără viitor. "Nu mi se pare a fi prea confortabil să te implici în anumite relaţii şi să te gândeşti apoi că nu asta îţi doreai de fapt", a spus ea.

Alături de Seyfried, în Lovelace mai joacă şi Peter Sarsgaard, James Franco, Juno Temple, Chloe Sevigny, Sharon Stone, Adam Brody şi Sarah Jessica Parker. Găseşti primele imagini din film – a cărui lansare nu a fost încă stabilită – în galeria articolului, alături de unele ipostaze atractive ale actriţei din paginile Glamour.

Click AICI pentru un top al celor mai sexy momente din filme!



Părerea ta

Spune-ţi părerea
nicolas84 pe 3 februarie 2012 09:53
Deci asta nici nu stie/stia despre ce e vorba in propozitie si astia fac un film folosind-o drept o tipa despre care ea insasi habar nu avea pana mai ieri.
Misto,hollywood ! Bravo,sunteti da' bomb!
:)))))))))))))))))))))

ddman pe 3 februarie 2012 18:32
Si care este problema?! Este vorba de calitatiile ei de actrita. Daca il interpreteaza cineva pe Einstein trebuie ca cunoasca si sa inteleaga teoriile acestuia?!
paulxpz pe 3 februarie 2012 14:07
am inteles ca joaca si Chloe Sevigny in filmu asta.. :)) io nu stiu de ce nu i-au dat ei rolu principal avand in vedere ca are experienta in ceea ce priveste tema filmului (Brown Bunny :wink: :wink:)
nicolas84 pe 3 februarie 2012 23:42
+10 are si madam amanda relatii(get it?) eu nu pot spune ca o displac, dar nu mi se pare ca are "range" sau poate fi credibila cu adevarat in altceva decat in rol de "adolescenta tampa" sau filme usurele adresate publicului tanar,dar doar atat ex: "In Time" (film care totusi nu a fost rau dar in care nici ea nu straluceste sa nu aduce nimic nou)
nicolas84 pe 4 februarie 2012 10:25
Stiam si amanuntul asta mic,insa adaugam si faptul ca,dupa mine, Sevigny is a faaaaar better actress.
alex_il_fenomeno pe 7 februarie 2012 19:01
asteptam sa vedem cum a intrat actrita in rol .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells