Workshop intensiv pentru actori și regizori, susținut de John Strasberg

de Cinemagia în 2 Iul 2018
Metoda lui John Strasberg, „Procesul creativ organic”, se poate învăța la București

În perioada 3-7 septembrie 2018, Rostogol Productions organizează la București, la Un Teatru (str. Sfinții Apostoli 44), un workshop intensiv susținut de celebrul actor și regizor John Strasberg, se vede într-un comunicat remis Cinemagia.

Cariera internațională a lui John Strasberg ca actor, regizor, producător, dramaturg, scriitor și profesor este ilustrată la  perfecție și perpetuată de tradiția artistică a renumitei sale familii, care a stat la baza dezvoltării unui numar impresionant de actori de la Hollywood printre care: Al Pacino, Dustin Hoffman, Marlon Brando, Robert de Niro, Jack Nicholson.

Metoda lui, „Procesul creativ organic”, este absolut revoluționară și este fondată pe un sistem de cunoștinte acumulate de la maeștrii ai teatrului internațional, se vede în comunicat.

Fondator al teatrului Accidental Repertory Theater Art din New York, Strasberg este un maestru activ al metodei sale de interpretare, prin care ajută actori consacrați și debutanți, precum și regizori, să descopere spontaneitatea și să poată transmite adevărul pe scena.

Cea mai importantă calitate a „Procesului creativ organic” este că, atunci cînd îl stăpânești, totul devine plăcut în munca actorului, acesta se poate focusa, e implicat, și toate astea fără manipulare.

„Procesului creativ organic îi va învăța pe actori că pentru a avea succes, sunt deplin responsabili să încerce absolut orice, că dragostea și determinarea sunt legile esențiale ale creativității și că au doi cei mai buni prieteni: pe ei înșiși și modul în care joacă.

Detalii înscriere:

 • Perioadă înscriere: 2 iulie - 26 august
 • Vor avea loc 5 zile consecutive de curs intensiv ( 5h/zi)
 • Locuri: 26
 • Taxa înscriere: 150 lei, inclusă în costul cursului (nerambursabilă)
 • Cost curs: 400 euro (echivalentul în lei la cursul zilei);
 • Plata integrală curs se va face pâna la data de 30 august,  există o reducere de 10% dacă plata integrală este făcută până pe 10 august.
 • Plata poate fi făcută și în 2 rate.
 • Plata taxei de înscriere și a cursului se vor face în lei in contul  RO26INGB0000999907807100; Important! Când faceți plata să menționați "Curs Strasberg și numele cursantului".
 • Organizator: Rostogol Productions
 • Organizator: Rostogol Productions
 • Înscrierile se fac pe: https://workshop.rostogol.com/

 

.

Alte știri din cinema

Guardians of the Galaxy 3 va folosi tot scenariul lui James Gunn

Asigurarea vine de la fratele cineastului, Sean Gunn

Pălăria originală din Indiana Jones s-a vândut cu o sumă record

Printre obiectele scoase la licitaţie s-a aflat şi o mască de stormtrooper din Star Wars

Shoplifters, câștigătorul Palme d’Or 2018, vine în România

Distribuitorul multi-premiat la Gopo „Independența” Film aduce în România câștigătorul Palme d’Or și alte filme premiate la Cannes 2018

Godzilla vs. Kong va începe filmările în octombrie

Lansarea filmului este programată pentru 22 martie 2020

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells