Vom vedea şi The New Mutants, un spin-off al X-Men

de Cristina Grigore în 15 Mai 2015
Pelicula va fi regizată de Josh Boone (The Fault in Our Stars)

Inspirat din universul X-Men şi având ca protagonişti un grup de mutanţi adolescenţi, The New Mutants îşi face drum spre marele ecran, sub egida 20th Century Fox şi cu Josh Boone (The Fault in Our Stars) în scaunul regizoral, anunţă Deadline.com.

Benzile desenate The New Mutants au fost lansate de Marvel în 1982 şi au avut în prim-plan nume mai puţin cunoscute, precum Cannonball, Cypher, Magik, Wolfsbane şi Dani Moonstar. În serie şi-au făcut însă apariţia şi mutanţi populari, ca Professor X, Magneto şi Deadpool.

Suntem bucuroşi să explorăm această latură nouă a universului X-Men. Şi ne pare foarte bine că vom face acest lucru alături de Josh, care este potrivit ca nimeni altul să desfăşoare povestea acestor tinere personaje”, a declarat producătorul Simon Kinberg.

Exploreaza subiecte similare:

Josh Boone, X-Men: The New Mutants

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 15 mai 2015 17:48
Mda, asteptam acum sa apara si "Baby Mutants" ca sa fie totul complet... varza.
DeadSea07 pe 16 mai 2015 10:15
esti prost nu ? sau vrei sa te dai prost ?
spartacus pe 16 mai 2015 15:48
Prost esti tu! Daca nu stii sa iti exprimi o parere si sa respecti opinia altora fara sa aduci injurii atunci cauta un site pt IQ-ul tau cat o samanta, ok?...
TyR3m pe 16 mai 2015 21:20
Mda dar parerea ta e proasta ... deci pastreaz-o pentru tine ...
Mihaita19 pe 16 mai 2015 23:35
...mare foamea de bani.

Bei copaci nu va convine ce comenteaza unu' altu' veniti cu ceva concret si cu bun simt nu cu tampenii de genu' de mai sus. Chiar asa nu poate omu' sa zica ceva ca ii sar ciobanii in cap.

Razvan_M pe 17 mai 2015 12:19
Prea mult univers Marvel la Hollywood...incepe sa devina neinteresant si obositor.
ion_costin pe 18 mai 2015 12:25
Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: sorincaziuc@gmail.com
Vezi mai multe pe link-ul https://www.youtube.com/watch?v=mlOmDh6Wzb4

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells