Villain-ul lui Birds of Prey va fi ales dintre Ewan McGregor şi Sharlto Copley

de Cristina Grigore în 27 Sep 2018
Filmul în care Harley Quinn (Margot Robbie) aduce alături o seamă de supereroine DC Comics se va lansa în 2020

Pelicula Birds of Prey îşi definitivează distribuţia pentru filmările anunţate la finalul acestui an, sau începutul lui 2019. Realizatorii filmului au redus numărul candidaţilor pentru rolul antagonistului din film, astfel încât cei vizaţi sunt acum actorii Ewan McGregor şi Sharlto Copley, scrie Variety.com.

Informaţii anterioare legate de film îl indică drept villain pe Black Mask - Roman Sionis – fiul unor oameni foarte bogaţi, ce au acordat mai mutlă atenţie statutului lor social şi averii, decât propriului copil. La naştere, Roman a fost scăpat de un medic neglijent, iar lovitura la cap, ce l-a afectat iremediabil, a fost muşamalizată chiar de către părinţii lui, care nu au dorit ca acest fapt să ajungă la urechile prietenilor lor.

Mai târziu, băiatul a fost muşcat de către un raton turbat, un alt incident ce a fost pus sub tăcere. Părinţii lui Roman l-au forţat pe acesta să se împrietenească cu Bruce, fiul lui Thomas şi Martha Wayne, companie care s-a oferit mai apoi să preia afacerea părinţilor lui Roman. Puternic afectat de ipocrizia părinţilor şi de resentimentele pe care i le purta lui Bruce, Roman a lăsat partea sa întunecată să îl domine si s-a transformat într-un supervillain sadic şi obsedat de măşti, ce au devenit o armă prin care îşi controla victimele.

Alături de Harley Quinn (Margot Robbie), din echipa supereroinelor ce se vor lupta cu Black Mask mai fac parte The Huntress (Mary Elizabeth Winstead), Black Canary, Renee Montoya. De regia filmului, ce se va lansa în Statele Unite pe 7 februarie 2020, se va ocupa Cathy Yan.

Exploreaza subiecte similare:

Ewan McGregor, Sharlto Copley, Mary Elizabeth Winstead

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 27 septembrie 2018 13:24
Este mult pana in anul 2020, dar este elocvent faptul ca se lucreaza intens la productia unui nou film, si se cauta in continuare solutii pentru realizarea cu succes al acestuia.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells