Viktor Krum din Harry Potter, acum in Undercover, la Prima TV

de Cinemagia în 30 Sep 2014
Serialul Undercover este difuzat joi, 2 octombrie, de la ora 20.30, la Prima TV

Stanislav Ianevski este actorul care şi-a început cariera în filmul Harry Potter, iar acum poate fi văzut la Prima TV, în serialul Undercover: Misiune la sud de Dunăre. A dansat cu celebra Emma Watson şi a jucat rolul lui Viktor Krum, un vrăjitor bulgar care vine la Hogwarts să concureze împotriva lui Harry Potter, în Turneul celor Trei Vrăjitori.

Stanislav Ianevski este un actor bulgar de doar 29 de ani, care şi-a început cariera într-una dintre cele mai mari producţii hollywoodiene, Harry Potter and the Goblet of Fire (Harry Potter şi Pocalul de Foc). Filmul a făcut încasări de peste 100 de milioane de dolari, în weekend-ul în care a fost lansat în Statele Unite ale Americii, şi a câştigat, doar în SUA, aproape 300 de milioane de dolari din vânzarea de bilete (sursa aici). Stanislav Ianevski a jucat rolul lui Viktor Krum, un vrăjitor bulgar care vine la Hogwarts să concureze împotriva lui Harry Potter, în Turneul celor Trei Vrăjitori.

În Undercover, Stanislav Ianevski este Angel Yakimov, poreclit Geleto, bodyguardul personal al temutului mafiot Djaro. Prima TV difuzează câte două episoade din serialul de succes, în fiecare joi, de la ora 20.30.

În episoadele următoare, Martin (Ivailo Zahariev) este din nou pus în faţa unor grele încercări. După ce fură o maşină de poliţie, el ajunge pe lista celor mai căutaţi criminali. Poliţistul face însă şi mari progrese în anchetă după ce află detaliile unei afaceri cu droguri, organizate de Djaro (Mihail Bilalov). Viaţa şi misiunea lui Martin sunt puse în pericol de un trădător din poliţie, care află că există un agent infiltrat în gaşca mafiotului.

Exploreaza subiecte similare:

Pod prikritie, Stanislav Ianevski, Emma Watson, Harry Potter and the Goblet of Fire

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells