Viitorul Marvel, marcat de diversitate. În The Eternals vom vedea prima supereroină mută

de Cristina Grigore în 24 Iul 2019
Pelicula The Eternals va avea premiera pe 6 noiembrie 2020

Kevin Feige, președintele Marvel, a promis un viitor marcat de diversitate al filmelor companiei, iar noile informații oferite recent la Comic Con arată că s-a ținut de cuvânt. Unul dintre exemple este confirmarea că vom vedea în curând prima supereroină mută Marvel, în filmul The Eternals.

Site-ul ComicBook notează că la evenimentul din San Diego a fost prezentată distribuția numitei pelicule, din care vor face parte actori precum Angelina Jolie, Richard Madden și Salma Hayek, dar și Lauren Ridloff, o actriță de culoare, surdă din naștere, cunoscută pentru rolul Connie din The Walking Dead.

Ea va interpreta personajul Makkari în The Eternals, fapt ce va reprezenta un salt major în cariera actriței în ceea ce privește popularitatea și viitoarele ei roluri. Ridloff (care are și origini mexicane) are însă în palmares câteva roluri apreciate, printre care și cel din piesa Children of a Less God, pentru care a fost recompensată cu un premiu Tony. Ultimul film în care a jucat este Breathless, lansat în 2017.

Distribuirea ei oferă un alt exemplu al diversității pe care Marvel vrea să o aducă în industrie – un mare salt înainte față de vremurile în care se încadrau în tiparul eroului doar actorii albi heterosexuali. Dacă anul trecut vedeam în Black Panther primul supererou de culoare, anul acesta a debutat pe marile ecrane prima supereroină într-un film de sine stătător – Captain Marvel.

A doua producție de acest fel va fi Black Widow. Și Scarlet Witch va apărea în propriile aventuri, într-un serial anunțat de Marvel la Comic Con, unde fanii au mai aflat și că Natalie Portman va reveni în acțiune drept noul Thor, iar interpreta lui Valkyrie, Tessa Thompson, a fost confirmată drept primul personaj LGBT din Universul Cinematografic Marvel.

În plus, Sam Wilson/Falcon va deveni următorul Captain America, iar primul supererou asiatic, Shang Chi, se îndreaptă și el spre marele ecran. Feige a confirmat chiar și planurile pentru Miss Marvel, primul film al companiei în care va apărea o supereroină musulmană.

Pelicula The Eternals va avea premiera pe 6 noiembrie 2020.

Exploreaza subiecte similare:

Kevin Feige, Angelina Jolie, Richard Madden, Salma Hayek, Lauren Ridloff

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells