Video: Under the Skin, cu Scarlett Johansson, coşmaresc

de Gloria Sauciuc în 3 Sep 2013
Întunecat şi enigmatic, tulburator si supranatural, ca un episod din Twin Peaks

Primul trailer oficial al Sf-ului Under the Skin pare să nu aibă nicio legătură cu subiectul filmului, ce este despre o extraterestră (Scarlett Johansson) în căutare de carne umană. Regizorul Jonathan Glazer urmăreşte crearea unei atmosfere coşmareşti şi reuşeşte să dea impresia unui film horror, destul de ermetic dacă nu ne-am gândi şi la varianta în care Glazer nu face decât să caute ciudăţenii cu tot dinadinsul.

În orice caz, premisa poveştii are un potenţial uriaş: „dacă un extraterestru vine pe Pământ în căutare de carne umană şi îşi creează aparenţa unei femei voluptoase, care capturează bărbaţi în schimbul favorurilor sexuale? Dar dacă acest extraterestru devine victima propriilor captivi, ajungând fascinat/subjugat de complexitatea naturii umane, odată ce ajunge să o cunoască?” Vouă cum vi se pare trailerul?

La baza scenariului lui Under the Skin stă romanul cu acelaşi nume al lui Michel Faber. O fiinţă extraterestră de pe o planetă unde carnea de om este un binevenit fel în meniu, vine pe Pământ şi se deghizează în Laura, o femeie seducătoare. Ea stă la pândă pe marginea unor şosele nu foarte circulate sau prin pustietăţi unde vin doar alpiniştii şi atacă folosind arma cea mai puternică pentru prada umană: sexualitatea ei vorace. Eficienţa atacului ei e întotdeauna mortal, dar, cu timpul, Laura începe să fie atrasă şi schimbată de complexitatea vieţii de pe Pământ. Apariţia umanităţii în ea duce la o slăbire a caracterului său extraterestru şi o face să intre în conflict cu cei din propria rasă.

Exploreaza subiecte similare:

Under the Skin, Jonathan Glazer, Scarlett Johansson

Alte știri din cinema

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Kristen Stewart și Oscar Isaac, cuplu căsătorit în thrillerul cu vampiri Flesh of the Gods

XYZ Films se ocupă de vânzările internaționale pentru acest film la viitorul Marché du Film de la Cannes

7 filme cu și despre tenis

Cu documentarul Nasty și lungmetrajul Challengers acum în cinematografe, haideți să trecem în revistă alte filme de care se pot bucura iubitorii sportului alb

Chris Hemsworth despre rolul din Furiosa: Saga Mad Max: ”Este un vis devenit realitate”

Chris Hemsworth îl interpretează pe Dementus, personajul principal negativ din ceea ce se anunță a fi un spectacol cinematografic de neratat

Părerea ta

Spune-ţi părerea
wildinthecountry pe 3 septembrie 2013 15:05
Wow
Wtf is this ?
Pare o combinatie ciudata intre lynch, kubric si carpenter

MikkaelWolfganger pe 3 septembrie 2013 16:26
Mai degraba o combinatie esuata.Nu ma da deloc pe spate nici plotul, nici actrita si nici trailerul.Sau va fi un film ratat sau va fi un film pe care il vor aprecia doar mintile minunate ale criticii.
vladimir84 pe 3 septembrie 2013 21:58
Pare sinistru din trailer, e un film la care trebuie sa te gandesti bine inainte sa il vezi.
pavy_b pe 3 septembrie 2013 22:23
seamana cu Haute Tension in unele faze
xerses pe 3 septembrie 2013 22:38
Interesant; il voi urmari cu siguranta.
alex_il_fenomeno pe 6 septembrie 2013 15:02
Interesant, nu ma asteptam la atatea contraste sumbre...Si aminteste putin de "Species", desi acesta este mult mai complex.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells