Video: Primele imagini din animaţia Disney Frozen

de Gloria Sauciuc în 18 Iun 2013
Data de lansare în România: 27 decembrie 2013

În decembrie 2011, în urma succesului animaţiei Tangled, Disney hotăra să dea viaţă unei noi eroine, Anna (voce Kristen Bell), în animaţia Frozen - inspirată parţial din povestea Crăiasa Zăpezilor, de Hans Christian Andersen. Frozen are deja o dată de lansare în România, 27 decembrie 2013, iar astăzi se poate urmări un preview al producţiei, cu un om de zăpadă creionat naiv şi un ren tare simpatic, cu apucăturile unui câine de aport.

Renul ne-a amintit de Maximus, calul-copoi din Tangled. În galeria acestui articol veţi găsi mai multe imagini din Frozen, pentru a vă face o idee despre cum va arăta viitoarea animaţie Disney.

Povestea este a unei călătorii, întreprinse de Anna, care pleacă în căutarea Elsei, sora sa - împreună cu un muntean pe nume Kristoff şi a renului Sven. Elsa este nimeni alta decât Crăiasa Zăpezii, care s-au autoexilat în munţi, într-un palat de gheaţă, pentru a pune capăt iernii eterne la care a condamnat ţinutul chiar ea, în mod accidental.

Idina Menzel dă glas Crăiesii Zăpezilor, Jonathan Groff este Kristoff, stăpânul renului Sven, iar Santino Fontana este Prinţul Hans. Chris Buck (designer de personaje la animaţia Pocahontas - 1995, regizorul lui Surf's Up - 2007) regizează Frozen, iar producător este John Lasseter (seria Toy Story).

Exploreaza subiecte similare:

Frozen, Kristen Bell, Santino Fontana, Chris Buck, Pocahontas, Surf's Up, John Lasseter, Toy Story, Idina Menzel, Tangled

Alte știri din cinema

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Kristen Stewart și Oscar Isaac, cuplu căsătorit în thrillerul cu vampiri Flesh of the Gods

XYZ Films se ocupă de vânzările internaționale pentru acest film la viitorul Marché du Film de la Cannes

7 filme cu și despre tenis

Cu documentarul Nasty și lungmetrajul Challengers acum în cinematografe, haideți să trecem în revistă alte filme de care se pot bucura iubitorii sportului alb

Chris Hemsworth despre rolul din Furiosa: Saga Mad Max: ”Este un vis devenit realitate”

Chris Hemsworth îl interpretează pe Dementus, personajul principal negativ din ceea ce se anunță a fi un spectacol cinematografic de neratat

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 15 iulie 2013 15:22
S-a vorbit foarte mult de acest film, si sincer chiar sunt curios de ce este in stare.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells