Victima neaşteptată a agresiunii lui Will Smith de la Oscar

de Ştefan Dobroiu în 19 Aug 2022
Un sondaj ce evaluează popularitatea starurilor arată consecinţele agresiunii asupra lui Chris Rock

Q Scores, un sondaj ce evaluează popularitatea starurilor (şi implicit valoarea lor în eventuala implicare în activităţi comerciale sau de caritate), a descoperit că popularitatea lui Will Smith a scăzut drastic după celebra palmă dată lui Chris Rock pe scena galei Oscar din 27 martie. Înainte de incident, Smith avea o popularitate comparabilă cu cea a lui Tom Hanks şi Denzel Washington, cu o evaluare pozitivă de 39 (în sensul că 39% din respondenţii care auziseră de Will Smith îl menţionau drept una din vedetele lor favorite). La evaluarea de la sfârşitul lunii iulie, Smith scăzuse la 24.

Q Scores face şi o evaluare negativă, care cuantifică numărul de respondenţi care au o părere nefavorabilă despre un star. Din acest punct de vedere, Smith a crescut considerabil, de la 10 procente la 26. Conform Variety, media acestui coeficient negativ la staruri comparabile cu Will Smith este de 16.

Dar cea mai mare surpriză a sondajului a fost scăderea drastică în popularitate înregistrată de Jada Pinkett Smith, soţia lui Will Smith, şi victimă dublă atât a glumei neinspirate a lui Rock, cât şi a "corecţiei" aplicate acestuia în cel mai public mod cu putinţă. Coeficientul pozitiv al actriţei a scăzut de la 13 la 6, iar cel negativ a crescut de la 29 la 44.

Interesant este şi faptul că Chris Rock nu a înregistrat nicio creştere, nici în coeficientul pozitiv şi nici în cel negativ. În cazul său, cele două au rămas 20 şi, respectiv, 14.

Exploreaza subiecte similare:

Will Smith, Jada Pinkett Smith, Chris Rock

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells