Un reboot True Blood este în cărți

de Marina Florea în 10 Dec 2020
Nu se știe dacă distribuția originală se întoarce

Odată cu ultimul sezon al serialului Chilling Adventures of Sabrina de pe Netflix, ce se va lansa pe 31 decembrie, creatorul seriei - Roberto Aguirre-Sacasa - lucrează din greu la următorul său proiect, care are o turnură supranaturală similară.

Variety anunță că Aguirre-Sacasa este în faza de dezvoltare a unui remake a dramei cu vampiri True Blood. Aguirre-Sacasa și Jami O' Brien, creatorul NOS4A2, vor lucra împreună la scenariu și vor fi producători executivi, în timp ce Alan Ball, creatorul originalului True Blood, va semna producția executivă. Nu se mai știe altceva la ora actuală despre continuare, și nu este clar dacă distribuția inițială se va menține.

Serialul, care a rulat la HBO între 2008 și 2014, urmărea povestea unei chelnerițe cu puteri telepatice din Louisiana, Sookie Stackhouse, jucată de către Anna Paquin, care trăiește o relație cu vampirul Bill Compton (Stephen Moyer) plus alte personaje fantastice sau supranaturale. Serialul în sine a fost o adaptare a romanelor lui Charlaine Harris, The Souther Vampire Mysteries.

În afară de Paquin și Moyer în serial mai apăreau Alexander Skarsgard, Rutina Wesley și Joe Manganiello. Alan Ball a părăsit producția în Sezonul 5, lăsând mulți fani cu impresia că sezoanele ulterioare au fost inferioare.

Merită văzut rezultatul reboot-ului aflat sub conducerea lui Aguirre-Sacasa și a lui O'Brien, cu potențial de a deveni o plăcere vinovată pentru numeroși spectatori HBO, cu un amestec de melodramă și de sexualitate,dacă se merge pe urmele originalului. Înainte să semneze un remake al Sabrina Teenage Witch pentru Netflix, Aguirre-Sacasa a fost creierul serialului Riverdale, o producție similară cu True Blood, cu o acțiune interesantă și cu figuri atrăgătoare aflate în pericol.

Ar fi cea de-a doua producție HBO aflată în dezvoltare. În 2019 se anunța că producătorul lucrează la un serial polițist cu elemente supranaturale, numit The Shelley Society, având în centru o Mary Shelley tânără, pentru HBO Max, deși nu se cunoaște stadiul în care este proiectul. În aceeași știre se anunța că Aguirre-Sacasa lucra la o reinventare a filmului Dracula, dar una mai interesată de miresele acestuia.

Pentru fani, True Blood este teritoriu tabu, așa că Aguirre-Sacasa și O Brien va trebui să țină cont de asta. Totuși, știind cum lucrurile vechi devin din nou interesante, este momentul potrivit să ne întoarcem la serialul care - cu interesul acestuia pentru o lume în care vampirii există - studiază ce înseamnă fanatismul respectiv toleranța, teme cât se poate de reale.

Exploreaza subiecte similare:

True Blood, Chilling Adventures of Sabrina

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells