Un nou film X-Men va începe producţia în 2017

de Cristina Grigore în 18 Nov 2015
Pelicula ar putea fi regizată tot de Bryan Singer

Cu aproape jumătate de an înainte de lansarea lui X-Men: Apocalypse, un nou film al seriei se află deja în pregătire, semnalează Jurnal de Montreal. Publicaţia canadiană a aflat că echipa de producţie a X-Men a închiriat deja spaţii de filmare în Montreal pentru luna noiembrie a anului viitor, filmările urmând să înceapă în 2017. Lansarea va avea loc, cel mai probabil, în 2018.

Sunt mari şanse ca la cârma producţiei să revină Bryan Singer, deşi cineastul şi-a anunțat de curând noul proiect, o adaptare a romanului de Jules Verne, 20.000 de leghe sub mări. Acesta va intra însă în producție anul viitor, astfel că în 2017 Singer ar putea reveni la universul X-Men.

X-Men: Apocalypse va fi lansat pe 27 mai 2016 (cu o saptămână mai devreme în România). Un trailer al filmului va debuta în deschiderea lui Star Wars: The Force Awakens, însă regizorul mai are încă de refăcut, în lunile viitoare, unele scene.

Copyright foto melty.fr

Exploreaza subiecte similare:

X-Men: Apocalypse, Bryan Singer

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cosmin742000 pe 18 noiembrie 2015 11:40
vai de capul meu
danny987 pe 18 noiembrie 2015 14:55
Trebe sa te astepti ca astia vor scoate la nesfarsit astfel de filme cu priza la public.Ultimul X-Men a fost bunicel fata de prima serie.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells