Un adolescent american a recreat o scenă din La La Land şi a invitat-o pe Emma Stone la balul de absolvire

de Cristina Grigore în 10 Apr 2017
Clipul video a devenit viral pe internet. Care a fost răspunsul actriţei

Secvenţa de început din La La Land – dansul de pe autostradă pe melodia „Another Day of Sun” - a fost recreată de un adolescent american, ca o invitaţie la balul de absolvire adresată Emmei Stone, protagonista filmului. Clipul a devenit viral, iar reacţia actriţei nu a întârziat să apară.

Jacob Staudenmaier, în vârstă de 17 ani, a compus versurile melodiei-propunere (numită de presa internaţională „promposal”) şi a avut alături, la filmări, o echipă de prieteni şi colegi. Chiar şi mama sa a fost implicată în realizarea clipului, ea fiind cea care le-a asigurat gustările.

„JACOB! Îţi mulţumesc pentru cea mai grozavă cerere pe care mi-a făcut-o cineva vreodată. Nu-ţi pot explica cât de onorată m-am simţit şi cât de mult m-a făcut să zâmbesc vizionarea clipului tău, grozav de bine realizat”, a spus actriţa în scrisoarea trimisă lui Staudenmaier.

Deşi a fost impresionată de propunere, Stone a trebuit să o refuze, deoarece nu poate abandona filmările producţiei biografice The Favourite, ce se desfăşoară în Londra.

Staudenmaier, originar din Arizona, ca şi Stone, a apărut în emisiunea de dimineaţă a postului NBC, unde a povestit cum i-a venit ideea clipului (inspiraţia sa a fost un alt coleg, care i-a făcut o propunere similară cântăreţei Miley Cirus).

Filmările au avut loc într-un week-end, iar popularitatea materialului – 45.000 de like-uri pe Twitter si aproape un milion de vizualizări pe YouTube – l-a surprins şi pe autor. „Merge mult mai bine decât m-aş fi aşteptat. Totul a început ca o idee nebunească. Mi-am zis ‘Da, poate voi merge chiar cu Emma Stone la bal’. Apoi am hotărât că, dacă tot fac lucrul acesta, barem să îl fac în stil mare”, a mai povestit adolescentul, care s-a declarat un cineast în devenire. 

Exploreaza subiecte similare:

La La Land, Emma Stone

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells