Transcendence, eşec în box office-ul american

de Cristina Grigore în 21 Apr 2014
Captain America: The Winter Soldier rămâne pe prima poziţie în topul încasărilor nord-americane

Noul film al lui Johnny Depp, Transcendence, al cărui buget de producţie s-a ridicat la 100 de milioane de dolari, a debutat în acest week-end pe locul patru în box office-ul american, cu doar 11,2 milioane de dolari. Pelicula are şi un scor mic pe agregatul de film RottenTomatoes.com, de 20 de procente.  ,,Filmul pur si simplu şi-a ratat audienţa”, au spus într-o declaraţie preluată de TheHollywoodReporter.com cei de la Warner Bros..

Conform BoxOfficeMojo.com, pe locul întâi în top se menţine Captain America: The Winter Soldier, ce a mai strâns şi 26,6 milioane de dolari, totalul internaţional al încasărilor fiind acum de 586 milioane.

Cea mai de succes lansare a unui week-end de Paște a fost cea a lui Heaven Is for Real, cu Greg Kinnear în rol central. Drama, ce are la bază povestea adevărată a pastorului Todd Burpo, al cărui fiu a susţinut că a vizitat raiul în timpul unei morţi clinice survenite în urma unei operaţii de urgenţă, a avut încasări de 21 de milioane la un buget de producţie de 12 milioane de dolari. Heaven is For Real ocupă locul trei în top, pe doi menţinându-se Rio 2, cu 22,5 milioane de dolari încasări.

A Haunted House 2, sequel-ul comediei lui Marlon Wayans de anul trecut (cu un succes considerabil la box office, de 18 milioane la debut, la un buget de doar 2,5 milioane), a debutat în acest week-end pe locul cinci în clasament, cu 9,1 milioane de dolari (la un buget de 4 milioane).

Exploreaza subiecte similare:

Transcendence, Captain America: The Winter Soldier, Heaven Is for Real, A Haunted House 2

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Phantom_sub pe 21 aprilie 2014 20:46
Nu mă iau după gusturile americanilor. Vreau să decid eu dacă îmi place sau nu. Deci o să-l văd la cinema.
Rose pe 22 aprilie 2014 15:45
De acord, nu înseamnă că dacă nu le-a plăcut americanilor filmul nu merită vizionat. Consider că americanii din prezent sunt departe de a fi un etalon în materie de gusturi într-ale filmelor.
Han_Solo pe 23 aprilie 2014 12:49
Eu tot am impresia ca respectivul film este prost.
Magaru_Vesel pe 22 aprilie 2014 16:12
Am citit pe facebook review-ul unui american la acest film care considera ca povestea de inceput este fantastica, insa de la jumate filmului pana spre final ,scenaristii parca raman fara ideei cu fiecare minut care trece din film. tot acesta apreciaza finalul ca fiind dezastruos si reaminteste tuturor ca un film bun trebuie sa aibe o introducere buna, un cuprins la fel si un final pe masura.
Ii dau dreptate totusi si sunt de parere ca chiar si introducerea unui film daca e proasta, o mai poate drege finalul lui , insa daca sfarsitul nui pe masura ,acel film pur si simplu nu-ti ramane in minte.

victor_neo75 pe 24 aprilie 2014 00:46
Stiu ca nu prea va intereseaza realitatea incasarilor din box-office-ul american care se afla luni noaptea, dar totusi Heaven Is for Real a incasat cu aprox 350.000 $ mai mult decat Rio 2 si este deci pe locul secund inaintea lui Rio 2. Captain America a incasat 25,87 mil.$, Heaven Is for Real a avut 22,52 mil.$, iar Rio 2 a incasat 22,16 mil.$ conform Box Office Mojo si nu numai (la fel si pe IMDb, Rottentomatoes) care si-au updatat frumos rezultatele reale (si nu imaginare, alea previzionate cam aiurea in tramvai de duminica seara).

In alta ordine de idei Johnny Depp nu mai joaca de ceva vreme in filme bune, iar subiectul lui Transcendence pare preluat din alte filme SF.

alex_il_fenomeno pe 25 octombrie 2014 19:30
Serios, esec in box-office?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells