Trailer-ul lui Frozen II a devenit cel mai vizionat din istorie din categoria filmelor de animaţie

de Cristina Grigore în 18 Feb 2019
Animaţia se lansează în cinematografele noastre pe 22 noiembrie

Lansat la începutul săptămânii trecute, trailer-ul lui Frozen II a devenit cel mai vizionat din istorie - din categoria producţiilor de animaţie - în primele 24 de ore de la debut, scrie TheHollywoodReporter.com. A înregistrat atunci peste 116,4 milioane de vizualizări şi a depăşit astfel recordul deţinut de The Incredibles 2, de 113,6 milioane de vizualizări.

Sequel-ul oferă protagoniştilor o nouă aventură plină de mister – vedem cum au evoluat vieţile lui Anna, Elsa şi Kristoff, însă transformarea cea mai relevantă (după cum a sugerat co-regizorul Chris Buck) pare să vină din partea Elsei: „A avut parte de o evoluţie dramatică în Frozen, iar la final părea să simtă că în sfârşit se poate relaxa şi se poate distra şi ea”, a declarat Buck pentru Fandango.com.

„Acesta a fost partea cea mai bună a scurtmetrajului [Frozen Fever, din 2015], faptul că ne-am putut distra cu Elsa. Şi acea parte a personalităţii ei… veţi vedea în sequel”, a mai spus cineastul.

Nu au fost oferite deocamdată mai multe detalii legate de ce se va întâmpla în Frozen 2. Surse apropiate producţiei au relatat însă că realizatorii au venit mai întâi cu finalul animaţiei şi abia apoi au construit povestea. În mediul online, fanii au cerut ca Elsa să primească o iubită, aspect ce nu a fost nici confirmat, nici infirmat de regizori, care au admis că s-a discutat foarte mult pe marginea acestei idei, dar nu au dezvăluit în ce direcţie vor merge, din acest punct de vedere, cu scenariul.

Regizat de Chris Buck şi Jennifer Lee, filmul include voci ale producţiei originale - Idina Menzel, Kristen Bell, Jonathan Groff, Josh Gad - dar şi pe cele ale nou-veniţilor Sterling K. Brown şi Evan Rachel Wood. Muzica este semnată tot de compozitorii Kristen Anderson-Lopez şi Robert Lopez, care au câştigat (alături de Christophe Beck) cu soundrack-ul primului Frozen un premiu Grammy, dar şi un Oscar pentru piesa „Let It Go”.

Animaţia lansată în 2013 a avut un succes uriaş la box office – cu încasări de 1,2 miliarde de dolari în toată lumea; se află pe primul loc în topul celor mai de succes filme de animaţie (şi pe locul 13 în topul celor mai de succes filme din istorie).  

Frozen 2 se lansează în România pe 22 noiembrie.

Exploreaza subiecte similare:

Frozen 2 , Idina Menzel, Kristen Bell, Jonathan Groff, Josh Gad, Sterling K. Brown, Evan Rachel Wood, Frozen

Alte știri din cinema

Ramon: comedie absurdă sau fiasco narativ?

În ultimul film al lui Jesús del Cerro, Pavel Bartoș interpretează un țăran viticultor sărac cu duhul, dar bogat în peripeții

Cristina Jacob, despre noul ei film în engleză: „Bătăile inimii nu au nevoie de nicio traducere”

„Filmul acesta e pentru publicul din România, tot atât cât este pentru publicul de oriunde. Vorbim despre sentimente și relații în care ne regăsim cu toții”, mai spune regizoarea

Stranger Things, cel mai vizionat serial pe streaming în 2022

Spectatorii din Statele Unite au petrecut un echivalent a 19,4 milioane de ani pe platformele de streaming...

Pe fondul unui peisaj violent și plin de figuri periculoase, serialul polițist Marion, din 2 februarie

Povestea este bazată pe seria de 15 romane despre Comisarul Marion, semnată de Danielle Thiéry - una dintre primele femei din istoria poliției franceze care a devenit comisar, în 1976

Părerea ta

Spune-ţi părerea
viorellll pe 18 februarie 2019 12:43
Abia astept sa dorm astazi

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells