Advertisement Advertisement

Trailer nou Bridget Jones însărcinată. Râzi cu lacrimi!

de Cinemagia în 29 Iun 2016
Comedia se lansează în cinematografe în luna septembrie
În urmă cu cinci ani, Bridget Jones (Renée Zellweger) s-a despărțit de fostul iubit Mark Darcy (Colin Firth). Acum are o aventură cu americanul Jack Qwant (Patrick Dempsey). Revederea cu Mark e mult mai pasională decât și-ar fi imaginat Bridget. Descoperindu-se însărcinată, ea nu știe cine e tatăl. Trailerul confirmă că filmul Bridget Jones însărcinată o să ne facă să râdem cu lacrimi, mai ales că există o anumită afecțiune față de personajul Bridget Jones, chiar și în România.

Renée Zellweger și Colin Firth, alături de Patrick Dempsey, sunt protagoniștii noului capitol din Bridget Jones însărcinată, continuarea seriei de comedii romantice cu burlăcița preferată a întregului mapamond. Regizat de Sharon Maguire (Jurnalul lui Bridget Jones), noul film o găsește pe îndrăgita eroină creată de scriitoarea Helen Fielding… însărcinată.

 Iată sinopsisul extins al filmului

După ce s-a despărțit de Mark Darcy (Firth), Bridget Jones (Zellweger) nu a trăit tocmai un final de poveste. Acum are 40 și ceva de ani, și e din nou singură, așa că se decide să se concentreze pe jobul său de producător de știri, și se înconjoară de prieteni vechi, dar și noi. Pentru prima dată în viața ei, Bridget simte că are totul sub control, așa că ce ar putea să meargă prost?

Însă în viața ei își face apariția un american fermecător, Jack (Dempsey), pretendent care e tot ce dl. Darcy nu a putut să fie. Printr-o întorsătură neașteptată a sorții, Bridget se trezește că e gravidă, dar are o dilemă, căci nu poate fi decât pe jumătate sigură de identitatea tatălui copilului.

Nou-venită în distribuția celui de-al treilea capitol al seriei este Emma Thompson, iar producători sunt Tim Bevan și Eric Fellner, de la Working Title Films, alături de Debra Hayward.

Exploreaza subiecte similare:

Colin Firth, Patrick Dempsey, Bridget Jones's Baby, Renee Zellweger

Alte știri din cinema

Filmul „Monștri.” câștigă premiul cititorilor cotidianului german Tagesspiegel

Va rula pe marile noastre ecrane din toamna anului 2019

Ultima zi de filmări pentru Star Wars: Episode IX

Daisy Ridley, John Boyega şi Oscar Isaac sărbătoresc sfârşitul producţiei

Coconut, micul dragon - Aventuri în junglă, din 22 februarie pe marile ecrane

Se poate viziona în 2D, dublat în limba română, iar în unele orașe și în limba maghiară

Premierele săptămânii 15-21 februarie 2019

Află ce-i de văzut weekend-ul acesta la cinema!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells