Trailer Kingsman: The Secret Service

de Ştefan Dobroiu în 24 Sep 2014
Stil, eficienţă şi efecte speciale în filmul lunii februarie

Kingsman: The Secret Service este genul de film care cu siguranţă merită mai multă promovare. Iniţial am crezut că includerea lui Colin Firth în distribuţie împinge filmul lui Matthew Vaughn într-o direcţie explorată de obicei de producţii fără efecte speciale elaborate. Trailerul de mai jos ne-a făcut să ne schimbăm părerea.

Colin Firth este excelent ales în rolul stilatului agent secret care îşi racolează nepotul în încercarea de a-l salva de la o viaţă fără perspective. Poate că Gary, zis Eggsy, are mari probleme cu atitudinea, dar nici aptitudinile sale nu sunt de lepădat. Personajul este interpretat de Taron Egerton, pe care l-am inclus recent în lista noastră cu cei mai promiţători actori de la Hollywood (click AICI), iar în jurul lui şi al lui Firth îi mai vedem pe Samuel L. Jackson, Michael Caine, Mark Strong, dar şi Mark Hamill, rar văzut pe ecrane după prima trilogie Star Wars.

Filmul este inspirat de benzile desenate ale lui Mark Millar, iar trailerul arată că Matthew Vaughn, cunoscut pentru Stardust, Kick-Ass şi X-Men: First Class, a ştiut să folosească eficient un buget generos de efecte speciale. În acest moment Kingsman: The Secret Service a devenit unul dintre cele mai aşteptate filme ale lui februarie la Cinemagia!

Iată mai jos trailerul, cum ţi se pare?

Exploreaza subiecte similare:

Colin Firth, Matthew Vaughn, Taron Egerton, Kingsman: The Secret Service

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells