Advertisement Advertisement

Trailer cu subtitrare și afiș oficial Legenda lui Slender Man, film cu lansare la finalul lunii

de Gloria Sauciuc în 1 Aug 2018
Personajul cu brațe lungi și fără chip nu face parte din mitologia proprie spectatorilor români, dar are șanse să ne producă fiori

Miercuri am scris despre cele mai bune horror-uri pe care ni le-a dat până acum anul 2018 iar astăzi scriem despre Legenda lui Slender Man, film cu premiera la noi pe 31 august, cu ocazia lansării celui de-al doilea trailer oficial cu subtitrare. Oferit de către InterCom Film, trailerul extins vine simultan cu afișul oficial în limba română.

Personajele centrale sunt patru adolescente, bântuite de o creatură înaltă, cu braţe lungi şi fără trăsături, care-i răpeşte „pe cei inocenți”. Katie dispare iar prietenele ei descoperă preocuparea fetei pentru cel cunoscut ca Slender Man. Este acesta doar un produs al imaginaţiei sau este cât se poate de real şi letal?

La baza poveştii se află un eveniment cutremurător, petrecut în realitate: două fete de 12 ani au ademenit o prietenă în pădurea Waukesha (Wisconsin, SUA), unde au înjunghiat-o de 19 ori pentru a satisface entitatea mitică cunoscută în mediul online ca „Slender Man”. Izolarea adolescenților, sănătatea mentală și natura nebuloasă a internetului au ajutat la crearea unei dispoziții periculoase pentru cele două fete, cu consecințe care au schimbat  viețile tuturor celor implicați.

Chiar dacă personajul și Legenda lui Slender Man nu fac parte din mitologia spectatorilor români, personajul și atmosfera filmului, întrezărite în trailer, ne fac curioși în legătură cu această producție, promițând sperieturi pe cinste.

Cum vi se pare trailerul?

Exploreaza subiecte similare:

Slender Man

Alte știri din cinema

Filmul „Monștri.” câștigă premiul cititorilor cotidianului german Tagesspiegel

Va rula pe marile noastre ecrane din toamna anului 2019

Ultima zi de filmări pentru Star Wars: Episode IX

Daisy Ridley, John Boyega şi Oscar Isaac sărbătoresc sfârşitul producţiei

Coconut, micul dragon - Aventuri în junglă, din 22 februarie pe marile ecrane

Se poate viziona în 2D, dublat în limba română, iar în unele orașe și în limba maghiară

Premierele săptămânii 15-21 februarie 2019

Află ce-i de văzut weekend-ul acesta la cinema!

Părerea ta

Spune-ţi părerea
boghiu_andrei pe 1 august 2018 17:28
Trailerul e aparut de o saptamana si la voi e nou azi?:)))))Va miscati prea repede .Nu stiu cum o mai puteti duce.Prea buni sunteti.
spartacus pe 1 august 2018 18:43
Boghiule, nu te mira: asa au făcut si in cazul trailerului de la ”Aquaman” extrem de așteptat de toată lumea și ei l-au dat aici la două zile după ce fusese lansat la nivel internațional, deci... mai greu cu profesionalismul 100% pe acest site, din păcate.
Gloria pe 2 august 2018 09:37
Hello guys, aici am anunţat lansarea cu subtitrare în limba română a trailerului Slender Man. La Aquaman ce am publicat „la doua zile” a fost o analiza extinsa a trailerului.
ionion1992 pe 27 august 2018 18:05
Este bun acest fim? L-ai vazut?
valyy_valyy pe 2 august 2018 18:30
eu am vazut documentarul sa vedem cum o fi filmul?
valyy_valyy pe 2 august 2018 18:31
Mitul Slenderman: un caz terifiant

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells