Trailer. Bloodshot, un cyborg pe măsura unui Terminator

de Gloria Sauciuc în 14 Ian 2020
Bloodshot va avea premiera în data de 13 martie 2020

Ray Garrison/Bloodshot, un soldat decedat, este readus la viaţă de către un distribuitor de armament, Rising Spirit Technologies, cu ajutorul nanotehnologiei, în noul trailer oficial Bloodshot. Eroul în misiune pare un cyborg pe măsura unui Terminator. 

Fostul soldat va fi transformat în mașină de ucis, vedem în trailer. Ray suferă o pierdere totală a memoriei şi începe să dezvolte o seamă de noi şi uimitoare abilităţi. Triumf al inginerii biometrice, personajul are un sânge îmbunătățit nanotehnologic care îi dă viteză, agilitate și capacități de autovindecare. Bloodshot poate de asemenea controla echipamentele electrice și poate accesa calculatoare prin simpla atingere.

Din trailer vedem că Bloodshot beneficiază de forţă, viteză, rezistenţă, agilitate şi reflexe ieşite din comun. Corpul i se regenerează rapid, îşi poate schimba înfăţişarea, este imbatabil în lupta corp la corp, este dotat cu arme energetice şi are capacităţi telekinetice. 

Din benzile desenate știm că Ray Garrison este, de fapt, victima unei crime, fiind ucid - dar nu accidental - în misiune. Încercând să înţeleagă ce fel de armă a devenit, Ray se luptă să se reconecteze şi cu trecutul său… începe să capete flashback-uri ale vieții lui anterioare și pornește să se răzbune, doar pentru a se găsi în mijlocul unei conspirații mai mari; este ajutat în acest demers de către o echipă de camarazi cu numele de cod Chainsaw, cu puteri similare.

Exploreaza subiecte similare:

Bloodshot , Vin Diesel

Alte știri din cinema

Miniseria The Undoing, cu Nicole Kidman și Hugh Grant, va avea premiera în mai 2020

Regizoarea Susanne Bier și David E. Kelley, creatorul premiat cu Emmy pentru Marile minciuni nevinovate s-au ocupat de proiect

Filmul 5 Minute, de Dan Chișu, din 27 martie la cinema

Producție inspirată de cazul real al protestelor de la proiecția unui film cu tematică LGBT

Eternals va fi „cel mai science-fiction și epopeic dintre toate filmele Marvel”

Filmul are șanse să se demarcheze de restul Universului Cinematografic Marvel, spune unul dintre „Cei eterni”

Femeile și persoanele de culoare, „într-o mare măsură slab reprezentate” la festivalurile de film

La cele mai importante cinci festivaluri de film ale lumii, între regizorii din competiție numai 25% sunt femei

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells