Tot ce știm despre El Diablo din Suicide Squad

de Gloria Sauciuc în 14 Mai 2016
Jay Hernandez îl joacă pe El Diablo în viitorul Suicide Squad al lui David Ayer

Marele univers cinematic DC Comics este pregătit să devină mai mare o dată cu lansarea în august a filmului lui David Ayer „Suicide Squad”, care dă viaţă unor personaje mai puțin cunoscute din benzile desenate, precum El Diablo al lui Jay Hernandez. Deși filmul va prezenta reiterarea mai recentă a personajului Chato Santana, tradiţia benzilor desenate cu El Diablo se întinde pe aproape 50 de ani. În ciuda lungii istorii a benzilor desenate cu El Diablo, „Suicide Squad” va oferi în premieră apariţia în carne şi oase a personajului, iar Hernandez este extrem de încântat.

„Ca membru mai puțin cunoscut al echipei, nu a existat multă anticipare și nici oameni spunând: te-ai îndepărtat de doctrină.” Hernandez râde. „Există un anumit nivel de libertate pe care o consider minunată.”

Actorul, care a apărut de curând în serialul „The Expanse” produs se SyFy, laudă fanii DC Comics pentru reacţiile lor de până acul la „Suicide Squad”. „Există un public de fani, care sunt extrem de încântaţi. Sunt dedicaţi procesului de realizare a filmului la fel de mult ca și noi. Fanii DC vor ca filmul să fie un succes. Asta e foarte tare”, declară actorul.

Rămâne de văzut dacă, unde și când El Diablo ar putea să mai apară în DCU după „Suicide Squad”, dar Hernandez este încântat să contribuie la construirea unui univers cinematic solid.

„Suicide Squad este etapa următoare. Totul începe de undeva și se va termina undeva. Cred că este următorul pas în evoluția filmelor cu super-eroi... Există personaje din alte filme care au intrat în proiectul nostru. Este interesant pentru că, în calitate de regizor și scenarist, trebuie să-l faci să aibă sens. Trebuie să găsești o cale de a introduce personaje care nu fac cu adevărat parte din poveste, dar trebuie să capete sens și nu să fie doar o chestie ciudată, luată din celălalt film. Este fluid și totul trebuie să fe simţit firesc,” spune Hernandez.

Hernandez îi acordă regizorului meritul de a conecta personajele DCU şi spune că David Ayer demonstrează o abilitate remarcabilă în a atinge esenţa fiecărui membru al echipei din „Suicide Squad”.

„Fiecare dintre noi a descoperit cum suntem noi de fapt pe parcursul filmărilor. Cum stau lucrurile cu anumite persoane – lucruri pe care [David] nu le știa – care sunt în rezonanţă deplină cu personajele pe care le interpretau. De unde știa înainte să fi auzit vreodată această poveste? E al naibii de intuitiv. Vede cumva calități în oameni, care provin de undeva, și ştie cum să le folosească pentru a ajunge la personajul pe care încearcă să-l pună acolo”, adaugă Hernandez.

„Suicide Squad” îi mai are în distribuţie pe Margot Robbie în rolul lui Harley Quinn, Jared Leto în rolul Jokerului, Will Smith este Deadshot, Joel Kinnaman este Rick Flagg, Adewale Akinnuoye-Agbaje este Killer Croc, Jai Courtney este Captain Boomerang, Karen Fukuhara este Katana, Cara Delevingne este Enchantress, Adam Beach este Slipknot, iar Viola Davis este Amanda Waller. Există şi roluri neştiute încă pentru Ike Barinholtz, Scott Eastwood, Raymond Olubowale, Alex Meraz, Jim Parrack şi Common.

Exploreaza subiecte similare:

Suicide Squad

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells