Tom Cruise era cât pe ce să îi „sufle” lui Brad Pitt rolul din Once Upon A Time in Hollywood

de Cristina Grigore în 25 Iul 2019
Noul film al lui Quentin Tarantino va ajunge în cinematografele noastre pe 16 august

Pelicula Once Upon a Time in Hollywood l-ar fi putut avea drept cap de afiș pe starul lui Mission: Impossible, potrivit wenn.com. Site-ul notează că Tom Cruise a fost foarte aproape să își adjudece rolul cascadorului Cliff Booth, în care îl vom vedea din 16 august pe Brad Pitt.

Quentin Tarantino a povestit într-un podcast al prezentatorului MTV Josh Horowitz (intitulat Happy Sad Confused) că a avut o întâlnire cu Tom Cruise, în care au discutat despre Once Upon A Time în Hollywood, deoarece cineastul ar fi vrut ca acesta să facă parte din distribuție. Deși „s-au plăcut reciproc”, așa cum a menționat Tarantino, colaborarea nu a fost posibilă.

„Am discutat despre film. Tom este un tip grozav, ne-am plăcut reciproc și cred că vom colabora pe viitor la un alt proiect”, a explicat el. Regizorul a menționat într-un interviu anterior, acordat publicației Entertainment Weekly, că rolul cascadorului a fost extrem de vânat: „Toată lumea își dorea să îl joace pe Cliff”.

Poate că și rolul Sharon Tate din film ar fi fost unul dintre cele pentru care ar fi ajuns să intre în competiție multe actrițe celebre de la Hollywood. Margot Robbie (The Wolf of Wall Street, Suicide Squad, I, Tonya) a fost însă prima alegere a lui Tarantino. Asta și pentru că, pe când era gata să termine scenariul lui Once Upon a Time in Hollywood, a primit un mesaj de la actriță în care aceasta îi spunea că este o mare admiratoare a filmeor sale și că s-ar bucura să aibă ocazia de a juca într-unul din ele.

Exploreaza subiecte similare:

Once Upon a Time in Hollywood, Quentin Tarantino, Tom Cruise

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells