Thor: Love and Thunder. Primele reacții, de la avanpremiera filmului

de Gloria Sauciuc în 24 Iun 2022
Love and Thunder va ajunge pe marile ecrane pe 7 iulie.

Filmul Thor: Love and Thunder a făcut valuri joi la Hollywood, unde a avut loc avanpremiera, iar primele reacții nu au întârziat să apară. Cronicile oficiale vor fi publicate abia pe 5 iulie, însă deja avem părerile bloggerilor.

În proiect îi avem pe regizorul lui Thor: Ragnarok Taika Waititi, alături de actorul Chris Hemsworth, pentru o poveste în care Thor se va lupta cu Gorr, Zeul Măcelar, un erou negativ jucat de Christian Bale, care e hotărât să îi elimine pe toți zeii din galaxie.

Jane Foster (Natalie Portman) se întoarce în seria de filme pentru prima dată de la Thor:The Dark World (2013) încoace, și - de data aceasta - se va întoarce cu puterea lui Thor.

În film mai joacă Tessa Thompson (Valkyrie) și actori din seria Gardienii Galaxiei, printre care Chris Pratt și Dave Bautista.

Bloggerul Eric Italiano a notat „#ThorLoveAndThunder este, așa cum ne așteptam, amuzant dar în același timp uman și sincer. Jocul captivant al lui Christian Bale și Natalie Portman strălucesc cu adevărat în timp ce Waititi oferă o poveste emoționantă. Acesta poate fi filmul meu preferat cu Thor”.

Bloggerul Brian Particelli a scris „#ThorLoveAndThunder este fantastic. Bate orice alt film și dublează șarmul lui Ragnarok. Un clasic Taika Waititi, cu râsete și cu lacrimi, cu o povestire emoționantă și o latură vizuală excelentă. Și scenele de după generic? O, Doamne...”

Bloggerul Jeff Zhang scrie „#ThorLoveAndThunder tocmai s-a consolidat drept unul dintre filmele mele preferate de la MCU. Inimos, emoționant, sincer, mi-au dat lacrimile, am zâmbit cu gura până la urechi. Este o îmbrățișare caldă și o pledoarie la adresa prezentului, pentru a trăi clipa și a face lucruri cu adevărat importante. Ador acest film!”

Exploreaza subiecte similare:

Thor: Love and Thunder

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells