The Jurrasic World: Fallen Kingdom - scena care a traumatizat numeroși fani

de Gloria Sauciuc în 27 Iun 2018
O scenă pe care unul dintre fanii seriei Jurassic o consideră mai dureroasă decât dacă „Chris Pratt ar fi fost mâncat de viu”... Atenție, articolul conține spoilere

Atunci când mergem la un film precum Jurassic World: Fallen Kingdom, nu ne așteptăm să ieșim de acolo întristați. Însă cinematograful ne surprinde mereu, și sequel-ul la Jurassic World chiar i-a afectat emoțional pe fani, atrage atenția website-ul looper.com.

Vinovatul? Scena în care Owen (Chris Pratt), Claire (Bryce Dallas Howard) și Franklin (Justice Smith) au fugit în ultima clipă înainte ca insula Nublar să fie înghițită de un vulcan activ, ce a distrus Jurassic World și i-a ucis pe toți dinozaurii rămași. Pe măsură ce eroii fugeau către un loc sigur, ultimul lucru pe care l-au văzut a fost un Brachiosaurus neajutorat, abandonat pe insulă unei morți sigure, pe măsură ce norii de fum începeau să îl înconjoare...

Fanii care își amintesc primul film, știu că Brachiosaurus-ul era primul dinozaur care apărea în Jurassic Park-ul din 1993 și deci în toată seria, făcând momentul din Fallen Kingdom și mai șocant. Regizorul J.A. Bayona a capitalizat această nostalgie, făcând din moartea dinozaurului „sfârșitul unui vis început acum 25 de ani”, a scris The Hollywood Reporter...

Dacă simpla descriere a scenei este răscolitoare, să ne-o imaginăm pe marele ecran... Cei care au văzut-o deja au relatat ce impact emoțional puternic are această scenă: „Nu vreau să dramatizez, dar aș muri cu drag pentru Brachiosaurus-ul din Jurassic World”, relata un spectator. Alt fan citat de looper.com a spus că „a stat și s-a gândit la Brachiosaurus” mult după finalul filmului...

Lindsey Romain, colaborator Slashfilm și Vulture, a comparat faptul că a scandalizat-o moartea Brachiosaurus-ului din Fallen Kingdom cu nemulțumirea fanilor vizavi de povestea lui Luke Skywalker în Star Wars: The Last Jedi. „Cred că înțeleg de ce au fost supărați fanii la moartea lui Luke Skywalker în The Last Jedi, acum că am văzut Jurassic World:Fallen Kingdom...”

Unul dintre fanii seriei Jurassic, Ale, a relatat pe Twitter că a fost complet distrus de secvență: „O scenă din Jurassic World: Fallen Kingdom care m-a distrus cu totul. Sunt traumatizat de ea. Îmi doresc să plâng, și scena m-a distrus emoțional...”

Aaron Dela Cruz descria pe tweeter că „este încă traumatizat emoțional de moartea Brachiosaurus-ului și ar fi mai puțin emoționat dacă Chris Pratt ar fi fost mâncat de viu de un Allosaurus care apoi e mâncat de un Tyrannosaurus Rex care la rândul lui e mâncat de un Mosasaurus...”

Poate un final alternativ pe DVD? Putem să ne gândim la asta. Să sperăm că cel de-al treilea film nu ne va mai aduce asemenea scene.

Ce impact a avut asupra voastră scena cu Brachiosaurus înghițit de norii de fum?

Exploreaza subiecte similare:

Jurassic World: Fallen Kingdom, Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Justice Smith, Jurassic Park

Alte știri din cinema

Premierele săptămânii 16-22 noiembrie 2018

Află ce-i de văzut weekend-ul acesta pe marile ecrane!

Creed II, pumni și puzzle emoțional

Creed II are premiera în România pe 23 noiembrie

Ghostbusters 3 este încă în cărţi, susţine Dan Aykroyd

Dintre vântorii de fantome originali, Aykroyd este cel mai dedicat relansării “universului Ghostbusters”

Hugh Jackson nu a ştiut că „the wolverine” este un animal adevărat înainte de X-Men

Starul a dezvăluit un moment jenant din pregătirea pentru rolul definitoriu al carierei sale

Părerea ta

Spune-ţi părerea
danny987 pe 27 iunie 2018 14:30
E trista scena respectivă...
AmphitriteMermaid pe 28 iunie 2018 13:45
si pe mine m-a socat :(
mihnea_aspru95 pe 29 iunie 2018 18:59
m-a întristat la o a doua vizionare, oricum e un film mai bun decât primul (cel din 2015 bazându-se prea mult pe nostalgie).

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells