Teaser-trailer pentru sezonul 8 al Game of Thrones. Serialul revine din 15 aprilie

de Gloria Sauciuc în 14 Ian 2019
În teaserul lansat luni, coridorul se încheie în mod rău prevestitor cu imaginea sculpturilor mortuare ale lui Jon Snow, Arya și Sansa

Ultimul sezon al serialului fantasy Urzeala tronurilor se va lansa pe 14 aprilie 2019, aflăm din teaser-trailerul lansat de HBO în urmă cu câteva ore (15 aprilie în România). Mai sunt trei luni, așadar, până să aflăm destinul personajelor imaginate de George R.R. Martin, complicat de ameninţarea Umblătorilor Albi.

Finalul sezonului 7 a lăsat-o pe Daenerys (Emilia Clarke) în drum spre Westeros, cu dragonii şi imensa sa armată. Este aşteptată de Cersei (Lena Headey), devenită Regină după moartea copiilor săi. Armata Regelui Nopţii se îndreaptă spre Sud, iar o confruntare este iminentă.

Teaserul-trailerul are o notă înfiorătoare, cum Arya (Maisie Williams), Sansa (Sophie Turner) și Jon Snow (Kit Harington) traversează un culoar întunecat din criptele Winterfell-ului, culoar flancat de statuile celor căzuți din familia Stark - Ned, Catelyn și Lyanna.

O pană are un rol important în acest prim clip, publicația Insider lansând ipoteza că e legată de Lyanna Stark, mama biologică a lui Jon Snow. În primul episod al serialului, o pană a fost așezată de către Robert Baratheon pe mormântul acesteia. Aceeași pană a fost ridicată de către Sansa în sezonul 5, când vizitează cripta mortuară a mătușii sale.

Unul dintre cel mai bine păstrate secrete ale serialului este că Jon Snow este fiul lui Rhaegar Targaryen și Lyanna Stark, făcându-l pe îndrăgitul personaj adevăratul moștenitor al Tronului de Fier.

În teaserul lansat luni, coridorul se încheie în mod rău prevestitor cu imaginea sculpturilor lui Jon Snow, Arya și Sansa. Cei trei îți privesc propriile imortalizări în piatră. Ulterior, un pericol iminent pare să vină spre ei, odată cu valul de îngheț, arătând că laitmotivul serialului, iarna rău prevestitoare, de data aceasta chiar a venit. Cei trei își scot săbiile, gata să înfrunte orice va veni peste ei.

Exploreaza subiecte similare:

George R.R. Martin, Emilia Clarke, Lena Headey, Game of Thrones, Kit Harington, Sophie Turner, Maisie Williams

Alte știri din cinema

„Distanța dintre mine și mine”, despre poeta Nina Cassian, la Trieste Film Festival

Filmul va fi proiectat în competiția internațională de documentare

John Wick 3 - controverse la proiecția de test. Ce a reproşat publicul scenelor de acțiune

Regizorul Chad Stahelski are de rezolvat o dilemă pentru versiunea finală...

Pokémon Detective Pikachu – adorabilul pokemon, în două noi imagini și un clip video

Filmul a avut unul dintre trailerele cele mai vizualizate pe YouTube în 2018, iar Warner Bros. și Legendary Pictures se gândesc deja la un spin-off…

Aquaman schimbă regulile jocului, aratând că modelul Marvel nu e imbatabil

Studiourile Warner Bros. nu vor mai pune accent pe universul cinematografic „DC Extended Universe”

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells