Târg de Crăciun la Fundația Calea Victoriei, pe 17 decembrie

de Cinemagia în 5 Dec 2017
Cadouri și vouchere la cursuri precum „Atelier de Scenaristică – Cum se scrie un film”, din 11 ianuarie, cu Vlad Trandafir

Fundația Calea Victoriei organizează, al patrulea an consecutiv, Târgul de Crăciun - Cadouri și delicatese culturale, unul dintre cele mai apreciate evenimente de acest fel din oraș, se vede într-un comunicat remis Cinemagia.

Duminică, 17 decembrie, designeri de obiect, graficieni, ilustratori și diverși artizani aduc în casa de pe Popa Soare 40 daruri felurite. În cele două zile de târg se face 15% reducere la cursurile din ianuarie și se pun în vânzare o mulțime de ilustrații, cărți, globuri, cofeturi, jucării, cosmetice naturale sau bijuterii originale cu care să-i încânți pe cei dragi în seara de Crăciun.

Oricare dintre cursurile lunii ianuarie poate fi un cadou ingenios de Crăciun, fie că e vorba de cineva din familie, de un prieten sau un colaborator. Cu un astfel de Voucher cadou oferi cunoaștere, frumusețe, inspirație sau relaxare, depinde ce subiect ți se pare mai potrivit sau mai atrăgător pentru persoana respectivă.

La Târgul de Crăciun găsești:

Săptămâna 9 – 12 ianuarie 2018:

 

Săptămâna 15 – 21 ianuarie 2018:

 

PROGRAM:

Sâmbătă 16 decembrie, 11:00 - 19:00

Duminică 17 decembrie, 11:00 - 19:00

Adresă: str. Popa Soare nr. 40, et. 1 (hartă). Pe www.victoriei.ro găsești programul cursurilor pe care le poți face cadou. Reducerea de 15% oferită la Târgul de Crăciun nu se cumuleaza cu alte promoții sau reduceri. 

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 31 octombrie 2018 09:53
A fost extraordinar anul trecut si ar fi foarte frumos,ca si in 2018 sa avem parte de acest lucru!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells