Steven Spielberg lucrează la un serial TV Halo

de Cristina Grigore în 22 Mai 2013
Populara serie de jocuri video va beneficia de talentul creativ al părintelui lui E.T.

Lansarea noii console de jocuri video a Microsoft, Xbox One, a adus o veste bună şi fanilor lui Steven Spielberg, anunţă Variety. Faimosul regizor a hotărât să demareze un proiect multaşteptat de fanii lui Halo, cu şanse de a se dezvolta ulterior într-un film inspirat din povestea francizei.

Spielberg va produce astfel un serial TV, ce va fi însă disponibil doar prin Xbox Live, serviciul de digital media şi online gaming al Microsoft.

Deocamdată au fost oferite puţine detalii despre serial. Cel mai probabil acesta se va concentra pe Master Chef, protagonistul jocurilor, şi pe lupta sa împotriva maleficei organizaţii extraterestre Covenant. Se pare că producţia serialului se doreşte a fi de nivelul unuia dintre succesele HBO, Game of Thrones. Însă compania nu se grăbeşte să se apuce de lucru. „Pentru noi, cel mai important lucru este să ne acordăm suficient timp pentru a realiza producţiile cele mai bune” au spus cei de la Microsoft.

Halo a mai fost odată transformat într-un serial live-action. Acesta s-a numit Halo Forward Unto Dawn şi a fost lansat ca serial web pe Machinima.com, o lansare sincronizată cu ce a lui Halo 4.

Exploreaza subiecte similare:

Steven Spielberg, Game of Thrones, Halo, Halo 4: Forward Unto Dawn

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
constanta pe 22 mai 2013 14:11
mda...a dat atatea rateuri in ultimul timp cu: Terra Nova, The River chiar si Falling Skies...si el viseaza sa egaleze Game of Thrones...sigur sigur :))
danymury pe 22 mai 2013 17:44
nu stiu daca chiar despre castigatorul Master Chef il vor face dar ma rog va fi frumos orice ar alege
Bayard pe 22 mai 2013 20:54
Uof, Steven Spielberg e doar producator.... adica isi pune numele, asteapta sa vina banii. A facut-o de atat de multe ori in ultimii ani si au iesit numai porcarii...
neb2069 pe 23 mai 2013 10:26
Terra Nova si Falling Skies mi se par seriale forate bune. Mi-a parut rau cand a fost anulat primul. Cat despre Master CHEF, ce-o sa faca o sa le gateasca celor din Covenant pana mor toti ?
alex_il_fenomeno pe 25 iunie 2013 11:47
Daca este mana lui, sigur va fi ceva impresionant.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells