Steven Spielberg, interesat de un remake al West Side Story

de Cristina Grigore în 6 Mar 2014
Cineastul lucrează acum la pilotul unui serial TV intitulat Red Band Society

Potrivit Deadline.com, Steven Spielberg și-a exprimat dorința de a aduce pe marele ecran o readaptare a celebrei pelicule West Side Story.

Musicalul lansat cu succes pe Broadway, în 1957, are la bază povestea din Romeo și Julieta și spune povestea unui băiat și a unei fete din benzi rivale – în New York-ul anilor ’50 – ce se îndrăgostesc iremediabil unul de celălalt. Adaptarea cinematografică din 1961 a luat nu mai puțin de 10 premii Oscar, inclusiv cel pentru Cel mai bun film. Îndrăgostiții au fost interpretați atunci de Natalie Wood (Maria) și Richard Beymer (Tony).

Deși extrem de interesat de proiect, Spielberg nu  și-a a confirmat încă sută la sută participarea la acesta. Cineastul este ocupat momentan cu producția pilotului pentru serialul Red Band Society, ce prezintă povestea unui grup de adolescenți nevoiți să petreacă un timp indefinit în aripa pentru copii a unui spital și între care se formează o legătură puternică.

Exploreaza subiecte similare:

Steven Spielberg, West Side Story, Natalie Wood, Richard Beymer

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 6 martie 2014 12:19
Si vrea sa-l faca tot musical? :)
grotesQue pe 6 martie 2014 19:07
Nu, horror!
Rippa pe 8 martie 2014 15:00
Steven THE MAN!!
alex_il_fenomeno pe 22 octombrie 2016 14:43
Toti suntem capabili de aptitudinile acestui mediatizat cineast. Ar merita incercat, mai ales ca sunt sigur ca va fi un film mult mai "dark" decat originalul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells