Stephen King a lăudat modul în care A Quiet Place foloseşte tăcerea

de Gloria Sauciuc în 10 Apr 2018
Horror-ul se lansează vineri, 13 arilie, pe marile noastre ecrane

Primul horror semnat John KrasinskiA Quiet Place, cu premiera vineri pe marile noastre ecrane, a cucerit una dintre personalităţile consacrate ale domeniului şi nu doar pe criticii de film. Stephen King a scris pe Twitter elogiind horror-ul care frizează aparenţa unui film mut, caracterizându-l drept „un film extraordinar" şi lăudând lipsa dialogului. Ţinând cont de faptul că Stephen King este o autoritate în domeniul filmului horror, elogiul său este remarcabil.

„A Quiet Place este un film extraordinar”, a notat pe Twitter celebrul scriitor. Un joc excelent al actorilor, însă principalul instrument este tăcerea, şi modul în care ochiul camerei se deschide către subiect într-o manieră pe care puţine filme o reuşesc.

Eric Kohn, de la IndieWire, a continuat elogiul lui King după premiera globală a filmului la Festivalul South by South West: „Regia dovedeşte un fler de mâna întâi din partea lui John Krasinski, şi acest thriller aproape mut transmite disperarea unei lumi scăpate de sub control, combinând conciziunea unui roman de Cormac McCarthy împachetat în mijloacele modeste ale unui film de categorie B”, descria criticul.

Filmul a reuşit un scor de 96% pe Rotten Tomatoes.

Exploreaza subiecte similare:

A Quiet Place, stephen king, Cormac McCarthy, John Krasinski

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells