Star Wars: The Rise of Skywalker a bătut deja un record deținut de Avengers: Endgame

de Cristina Grigore în 23 Oct 2019
Încă un exemplu în care Disney întrece... Disney la încasări

2019 marchează încă un an foarte reușit pentru Disney, iar Star Wars: The Rise of Skywalker, ce urmează să se lanseze peste două luni, pare că va fi la box office cireașa de pe tort. Biletele au fost deja puse în vânzare pentru noua aventură din celebra saga, iar suma obținută în prima oră în Statele Unite a depășit-o pe cea a lui Avengers: Endgame.

The Rise of Skywalker nu doar că a depășit recordul deținut de Endgame, însă potrivit site-ului de vânzare online a biletelor Atom Tickets, citat de publicația digitalspy.com, a vândut cu 45% mai multe bilete în prima oră decât pelicula Răzbunătorilor.

Forța” pare că ajută din plin noul Star Wars și este de așteptat ca pelicula să depășească noi recorduri în topul încasărilor odată cu lansarea din decembrie.

Cel mai recent trailer al filmului, lansat ieri, a entuziasmat la maxim fanii – recrearea unei locații celebre a seriei (posibil sala tronului Împăratului Palpatine de la bordul celui de-al doilea Death Star) și felul în care C-3PO își ia la revedere de la prieteni sunt numai două dintre lucrurile ce au generat ample discuții în mediul online. O știre anterioară legată de peliculă confirma faptul că The Rise of Skywalker urmează să clarifice două întrebări majore legate de Rey și relația acesteia cu Forța.

Star Wars: The Rise of Skywalker va intra și în cinematografele noastre din 20 decembrie. 

Exploreaza subiecte similare:

Star Wars: The Rise of Skywalker, Avengers: Endgame

Alte știri din cinema

Sin City a găsit calea spre micul ecran

Proiectul se afla în planul The Weinstein Company și al Dimension Television, însă a fost abandonat după scandalul Harvey Weinstein

Christian Bale explică de ce nu s-a făcut și al patrulea film The Dark Knight

După The Dark Knight Rises (2012), Warner Bros. a dorit continuarea seriei

Ivana cea Groaznică a câștigat marele premiu la Zagreb Film Festival

Din 13 martie 2020 va rula în cinematografele din România

Yoda bebeluș este noul star din serialul The Mandalorian de pe Disney+

„Tocmai am văzut Mandalorian și tot ce pot să spun e că mi-aș da viața pentru micul Yoda...”, a scris un fan al serialului

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells