Star Wars: The Last Jedi, blockbuster-ul lui 2017 care a adus cel mai mare profit

de Cristina Grigore în 29 Mar 2018
Topul producţiilor de succes analizate de experţi include şi remake-ul lui Jumanji

Unul dintre cele mai de succes filme ale lui 2017, Star Wars: The Last Jedi, a dominat topul blockbusterelor analizate de experţii Deadline.com. Aceştia au stabilit că, după toate cheltuielile (marketing, etc.), filmul a adus studioului 417,5 milioane de dolari profit net.

Cea de-a opta parte a francizei Star Wars a adus mai mult celor de la Disney decât Rogue One: A Star Wars Story (319 milioane), însă mult mai puţin decât Star Wars: The Force Awakening (780 milioane de dolari).

Topul cinci al celor mai profitabile producţii cinematografice de succes ale anului trecut are pe locul doi adaptarea live-action a Disney, Beauty and the Beast, cu un profit net de 414 milioane de dolari. Locul trei îi revine lui Despicable Me 3 (366 milioane), urmat de Jumanji: Welcome to the Jungle (305 milioane) şi It (293 milioane).

Exploreaza subiecte similare:

Star Wars: The Last Jedi, Rogue One: A Star Wars Story, Star Wars: Episode VII - The Force Awakens, Beauty and the Beast, Jumanji: Welcome to the Jungle, It, Despicable Me 3

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
boghiu_andrei pe 29 martie 2018 10:58
Nu va mai place Star Wars,mari ''fani'' ce sunteti,dar de uitat tot va uitati,doar pentru a arunca cu rahat si pentru a parasi sala in timpul filmului,ca asa sunteti voi.Prin asta vreti sa aratati ca filmul nu e bun?:))))))'(sunteti doar niste frustrati)..
Dimz pe 29 martie 2018 20:38
Cum sa faci 1, 5 miliarde $ cu 3 filme de rahat. Asta da reteta a succesului.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells