Star Trek 4 rămâne fără Chris Pine şi Chris Hemsworth

de Cristina Grigore în 13 Aug 2018
Cei doi nu s-au mai înţeles cu producătorii în privinţa salariilor negociate şi au abandonat proiectul

Producţia lui Star Trek 4 este în impas, susţine site-ul The Hollywood Reporter, ale cărui surse au declarat că două dintre starurile seriei, Chris Pine şi Chris Hemsworth, şi-au anunţat plecarea din cauza unor neînţelegeri legate de remuneraţia dorită.

Se pare că Paramount Pictures şi Skydance Media au încercat să negocieze sume mai mici de plată pentru cei doi, în efortul de a se încadra într-un buget de producţie mai restrâns, dictat de performanţele slabe la box office ale lui Star Trek: Beyond (2016). Pine şi Hemsworth au susţinut că s-a convenit asupra cifrei salariale cu ani în urmă. Cum negocierile cu producătorii au eşuat, şi-au anunţat retragerea.

Pine are un rol central în saga nouă Star Trek. El îmbracă uniforma Căpitanului Kirk, în vreme ce Hemsworth a primit partitura lui Georghe Kirk, tatăl acestuia, al cărui aport ar putea fi unul important în a patra parte a seriei, datorită posibilei intrigi legate de călătoria în timp.

Râmâne de văzut cum vor rezolva această situaţie realizatorii lui Star Trek 4 – vor relua negocierile cu cei doi, sau vor amâna producţia pentru refacerea scenariului şi a distribuţiei? Paramount Pictures nu a anunţat, până acum, vreun decalaj în orarul de lucru, iar Simon Pegg, interpretul în film al lui Montgomery Scott, speră că pelicula va ajunge în cinematografe în prima parte a lui 2019.

Exploreaza subiecte similare:

Chris Pine, Chris Hemsworth, Simon Pegg, Star Trek Beyond

Alte știri din cinema

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Kristen Stewart și Oscar Isaac, cuplu căsătorit în thrillerul cu vampiri Flesh of the Gods

XYZ Films se ocupă de vânzările internaționale pentru acest film la viitorul Marché du Film de la Cannes

7 filme cu și despre tenis

Cu documentarul Nasty și lungmetrajul Challengers acum în cinematografe, haideți să trecem în revistă alte filme de care se pot bucura iubitorii sportului alb

Chris Hemsworth despre rolul din Furiosa: Saga Mad Max: ”Este un vis devenit realitate”

Chris Hemsworth îl interpretează pe Dementus, personajul principal negativ din ceea ce se anunță a fi un spectacol cinematografic de neratat

Părerea ta

Spune-ţi părerea
boghiu_andrei pe 13 august 2018 12:49
Cum sa faci Star Trek 4 fara Chris Pine?Nu are logica.
agentuoo7 pe 13 august 2018 16:05
Poate sa-mi zica si mie cineva in care din cele trei a jucat Chris Hemsworth?!
GallaxyCreator pe 13 august 2018 16:19
In primul, primele minute.
carmen_angelus_romila pe 14 august 2018 11:33
Erau unii dintre cei mai apreciati actori, dar v-om vedea in continuare cum v-or sta lucrurile...!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells