Spider-Man va fi integrat în Universul Cinematic Marvel

de Cristina Grigore în 10 Feb 2015
Recentul parteneriat încheiat între Sony şi Marvel garantează apariţia supereroului într-un film Marvel

Studiourile Marvel şi Sony Pictures au încheiat recent contractul legat de includerea lui Spider-Man în Universul Cinematic Marvel, anunţă Deadline.com.

Aşa cum se menţionează în comunicatul emis, „noul Spider-Man” va apărea iniţial într-una din viitoarele producţii Marvel (pelicula nu a fost numită). Ulterior, personajul va evolua într-un film de sine stătător, lansat de Sony, dar produs atât de fostul copreşedinte al Sony, Amy Pascal, cât şi de preşedintele Marvel Studios, Kevin Feige. Pelicula va fi lansată pe 28 iulie 2017.

Posibilitatea ca Spider-Man să fie relansat cu ajutorul Marvel a reieşit dintr-o serie de emailuri ieşite la iveală odată cu spargerea serverelor Sony. Se discuta atunci introducerea în Universul Marvel a lui Spider-Man prin intermediul lui Captain America: Civil War. Cum acest film va intra curând în producţie, rămâne de văzut dacă supereroul îşi va face apariţia aici, ori în alt film Marvel.

Se menţionează, de asemenea, că odată ce Spider-Man va avea din nou propriile sale filme, nu va înceta să interacţioneze cu personajele Marvel alături de care a apărut. De finanţarea, distribuția şi controlul creativ al filmelor Spider-Man se va ocupa în continuare Sony, în vreme ce Feige, prin rolul său de producător, indică consistenta implicare Marvel în seria Spider-Man.

Exploreaza subiecte similare:

Captain America: Civil War, spider-man

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
XShadowX pe 10 februarie 2015 12:11
Foarte bine ! E si el super erou asa ca de ce nu ?! :)
Costirik pe 10 februarie 2015 20:21
Nu mi vine sa cred ca au ajuns la un acord, deja renuntasem la ideea unui film cu Spiderman alaturi de ceilalti supereroi Marvel. Sa nu subestimati niciodata puterea banului:))
Bayard pe 11 februarie 2015 11:49
Stiti ca exprimarea din comunicat a fost exact invers? Eroii Marvel vor fi integrati in universul Spider-Man :)) .... practic, drepturile raman la sony si cel mai probabil aia de la Marvel o sa ia toate deciziile deocamdata. Oricum, partea nasoala este ca iarasi o sa ia de la inceput povestea.... aduc un nou actor, e deja ridicol sa ai 3 actori in 10 ani.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells