Spectaculos! Primul trailer Terminator: Genisys

de Gloria Sauciuc în 5 Dec 2014
Terminator: Genisys intră în cinematografele noastre pe 3 iulie 2015

Iată primul trailer Terminator: Genisys! Arnold Schwarzenegger nu se poate abţine să nu zică faimoasa lui replică, „I'll be back!”, în rolul cyborgului T-800 mult mai în vârstă. Trebuie să recunoaştem că revederea lui Schwarzy în rol ne dă fiori şi ne trezeşte unele nostalgii. Trailerul prefigurează aceeaşi temă ca şi originalul lui James Cameron: războiul dintre oameni şi cyborgi. În trailer vedem şi un tânăr T-800.

O maşină a timpului creativ realizată de scenografi  îl teleportează pe  Kyle Reese (Jai Courtney)  în timp. Jason Clarke aduce o notă mai sălbatică lui John Connor. Poate că noua distribuţie - Jai Courtney, Emilia Clarke, Jason Clarke şi Matt Smith - nu a provocat iniţial mari valuri de entuziasm, dar vedem din trailer că îşi fac bine treaba.

Ne bucură includerea lui T-1000, creat din metal lichid, ce se dizolvă şi reasamblează din parbrizul unei maşini, îşi poate transforma mâinile în arme, şi poate lăsa gloanţele să treacă prin el fără consecinţe de niciun fel.

Cu totul, dacă este să tragem o concluzie după vederea acestui trailer, spunem că se atinge un echilibru care să îi mulţumească atât pe fanii înrăiţi ai seriei cât şi pe cinefilii mai puţin legaţi sufleteşte de franciză. Voi ce credeţi?

Un sinopsis încă neoficial spune că Terminator: Genisys! va fi o cursă infernală pentru John Connor, care va ajuta forţele militare din trecut să lupte împotriva roboţilor care au găsit o cale de a transporta înapoi în timp şi alte maşinării de calibru mai mare.

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 5 decembrie 2014 11:00
Nu arata cu nimic special. In plus, actorii sunt toti slabi, incepand cu Schwarzenegger, Jai Courtney si chiar si Emilia Clarke. Nu are cum sa iasa un film bun.
Costirik pe 6 decembrie 2014 05:34
Aici te contrazic un pic, Emilia Clarke nu e actrita slaba, aici parca nu i se potriveste rolul, nu e din peisaj:)))
MikkaelWolfganger pe 5 decembrie 2014 12:55
Unul dintre cele mai proaste casturi pe care le-am vazut in ultima vreme.Jai Courtney e pamant de flori si ma mir ca inca mai primeste de lucru dupa I Frankenstein si ultimul Die Hard.Jason Clarke se vede din trailer ca nu are nicio treaba cu rolul lui John Connor.E doar o cicatrice ambulanta ce tine discursuri neconvingatoare.Emilia Clarke(astia-s rude?!) arata precum Hit-Girl.Dar nu-i nimic, sunt convins ca nepotrivirea dintre ea si personajul Sarah Connor va fi usor compensata de ceva scene nud.Asiaticu'-i castat pe modelul tipic hollywoodian:ne trebuie inexpresivi,iar asiaticii sunt foarte buni la a ascunde orice urma de sentiment or some shit.Arnold e jenibil.
Han_Solo pe 5 decembrie 2014 18:13
Ma bucura cu CGi-ul arata exact ca la Terminator 2. Cineva a fost atent la detalii.
RaVaGe93 pe 6 decembrie 2014 02:38
auzi la ala..Schwarzenegger e actor slab! tu ai trait sub pietre?
Bayard pe 6 decembrie 2014 04:57
Oho, o fi Daniel Day Lewis si nu stiu eu?
Costirik pe 6 decembrie 2014 05:32
Jalnic, acelasi lucru dar cu alt ambalaj. Si cel mai important nu pot sa inteleg cum naiba Jai Courtney asta primeste astfel de roluri, probabil are ditamai pila la Hollywood sau un impresar minune:))

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells