Spectacolul de teatru muzical „Bonjour, bonne nuit, Paris!” - sâmbătă, 24 iunie

de Cinemagia în 13 Iun 2017
Un spectacol manifest, care te întâmpină evocând istoria recentă a Teatrului de Operetă şi Musical „Ion Dacian”

Sâmbătă, 24 iunie 2017, la ora 19.00, Teatrul Naţional de Operetă şi Musical Ion Dacian vă invită la premiera oficială a spectacolului „Bonjour, bonne nuit, Paris!”, la Sala Mare a Palatului Naţional al Copiilor.

Ce suntem invitaţi să urmărim? „Pe de o parte o acţiune care reuneşte conflicte ce dau viaţă existenţei unui teatru muzical (programare, sală de spectacole, aprobări de funcţionare etc.); pe de altă parte, o muzică evocatoare a unui timp trecut, cu opţiuni interpretative individuale. O distribuţie bogată, generoasă în oferta talentelor, cu vârste variabile şi farmec al artiştilor, înalţă edificiul spectacular al speranţelor pe muzica lejeră franceză, cu refrenele sale de neuitat”, a scris criticul Grigore Constantinescu, la avanpremiera oficială a spectacolului, ce a avut loc la finalul lunii mai.

Din distribuție, Florin Budnaru interpretează rolul „tenorului timid”, iar Adrian Nour este „Tenorul-vedetă care întârzie”.  Dana Rotaru semnează scenariul și regia spectacolului.

Exploreaza subiecte similare:

Dana Rotaru

Alte știri din cinema

„Dumnezeu să ne ierte”, despre doi polițiști în căutarea unui monstru, din 27 octombrie

Inspectorii Velarde și Alfaro se confruntă pe neașteptate cu o serie de crime oribile. Primesc ordinul de a rezolva cazul cât mai repede și cât mai discret, dar acțiunile lor nu sunt chiar atât de diferite de cele ale criminalului

Michael Fassbender și Alicia Vikander s-au căsătorit

Interpretul lui David din Prometheus este acum soţul Avei din Ex Machina

Cum arată Rami Malek în rolul lui Freddie Mercury

Bryan Singer, regizorul peliculei biografice, a postat o nouă imagine de la filmări

Serialul multi-premiat dr. Foster revine la Diva, cu al doilea sezon

Premiera sezonului 2 al serialului săptămânal Dr. Foster este joi, 2 noiembrie, la ora 21:00, pe canalul Diva. În fiecare joi la 21:00 va fi difuzat câte un episod

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells
Feedback