Serialul nou The Night Manager, cu Tom Hiddleston, din 22 februarie la AMC

de Cinemagia în 12 Ian 2016
O interpretare contemporană a romanului despre spionaj al lui John le Carré

Premiere exclusive ale serialelor originale,  filme nou-nouţe cât şi sezoane noi din serialele deja cunoscute, în ianuarie pe canalul AMC. Drama în opt părţi despre spionaj, cu  Hugh Laurie („House”) şi Tom Hiddleston („The Avengers”) în rolurile principale, „The Night Manager”,  va avea premiera luni, 22 februarie, de la ora 22:00. Sezonul doi din „Fear the Walking Dead”, seria partener a hitului global „The Walking Dead”,  va avea debutul luni, 11 aprilie, de la ora 04:00 - simultan cu premiera din Statele Unite – repetat în aceeaşi seară în primetime, de la ora 23:00. „Talking Dead”,  show-ul live ce va fi găzduit de Chris Hardwick şi unde se vor discuta episoadele din „Fear the Walking Dead”, va fi văzut în premieră exclusivă în aproape toate teritoriile AMC Global, pe tot parcursul sezonului doi. De asemenea, AMC Global a lansat în premieră, poze de pe platourile de filmare din „The Night Manager” şi „Fear the Walking Dead”.

O interpretare contemporană a romanului despre spionaj a lui John le Carré, „The Night Manager” îl urmăreşte pe fostul soldat britanic Jonathan Pine (Tom Hiddleston) ce este recrutat de către agenta operativă Angela Burr (Olivia Colman) pentru a se infliltra în cercul afaceristului de talie internaţională  Richard Onslow Roper (Hugh Laurie) şi pentru a distruge alianţa formată între comunitatea de informaţii şi traficul secret de arme. Pentru a intra în inima imperiului lui Roper, Pine trebuie să reziste interogărilor suspicioase ale şefului corupt, Major Corkoran (Tom Hollander) şi ispitelor frumoasei sale iubite Jed (Elizabeth Debicki). În căutarea sa de a proceda cel mai corect, Pine trebuie să devină mai întâi un criminal. Producătorii executivi ai seriei sunt: John Le Carré, Simon Cornwell, Stephen Cornwell şi Stephen Garrett.  Scriitorul David Farr este de asemenea unul dintre producătorii executivi, iar regizor este câştigătoarea de premii Academy Award® , Susanne Bier. „The Night Manager” este o coproducţie dintre AMC, BBC One şi The Ink Factory.

 „Fear the Walking Dead” va difuza al doilea sezon cu 15 episoade în două părţi, începând cu primele şapte episoade pe data de 11 aprilie. Ultimele şapte episoade ale seriei vor fi difuzate mai târziu în 2016.  Când a fost difuzată prima serie, aceasta a atins recorduri impresionante în întreaga lume şi astfel AMC Global a ajuns în topul 10 al reţelelor de distribuţie în teritorii cheie, printre care Europa,  America Latină, Asia, Africa şi Orientul Mijlociu.  Drama a fost de asemenea cea mai vizionată dintre toate seriile din Statele Unite din istoria distribuitorilor de cablu, având un număr considerabil de privitori, cu un rating  + 3.

Având ca producători executivi pe: Dave Erickson, Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero şi David Alpert, “Fear the Walking Dead” îi are în rolurile principale pe  Kim Dickens (Madison), Cliff Curtis (Travis), Frank Dillane (Nick), Alycia Debnam-Carey (Alicia), Ruben Blades (Daniel), Mercedes Mason (Ofelia), Lorenzo James Henrie (Chris) şi Colman Domingo (Strand). Seria a început producţia celui de al doilea sezon acum două luni în peninsula Baja din Mexic, la studiourile Baja, casa celor mai bune filme din ultimii ani. Sezonul întâi s-a încheiat cu Madison, Travis şi familia lor extinsă în timp ce se adăpostesc la reşedinţa lui Strand.  În timp ce agitaţia populaţiei creşte şi morţii preiau oraşul Los Angeles, Strand se pregăteşte să fugă către “Abigail”, cel mai mare yaht al său ancorat în larg. 

Nou la AMC Global, „Talking Dead” este găzduit de Chris Hardwick, ce îi are ca invitaţi pe membrii producţiei, producătorii şi celebrităţile seriei, pentru a discuta despre ultimele episoade din  „Fear” şi pentru a prezenta caracteristici din spatele scenelor cât şi numeroase interviuri.

Despre AMC Global

AMC Global, unitate a AMC Networks International, comemorează filmele preferate pentru fiecare gen şi decadă şi aduce programe originale bine cunoscute, pentru a oferi telespectatorilor săi ceva mai profund, ceva mai bogat, ceva mai mult. Reţeaua a creat unele dintre cele mai apreciate serii din ultima decadă, câştigătoare de premii multiple, ce au redefinit poveştirile dramatice. În plus faţă de distribuţia  largă din America de Nord,  AMC este disponibil în peste 125 de ţări. AMC Global este o destinaţie de top pentru divertisment ce este disponibilă în HD şi SD şi peste toate platformele, inclusiv on-air, online iar la cerere, pe dispozitivele mobile.

Despre AMC Networks International –Europa Centrală:

AMC Networks Internaţional – Europa Centrală, o unitate operaţională a AMC Networks Internaţional, este principala companie internaţională în domeniul difuzării şi distribuţiei de posturi televizate cu accent pe pieţele din Europa Centrală şi de Est. În prezent AMCNI – Europa Centrală are în portofoliu 13 mărci de televiziune cu 4 genuri diferite. Sport: Sport1, Sport2, SportM; Copii: Minimax, Megamax; Divertismentt: Spektrum, TV Paprika, Spektrum Home şi Filme: AMC, Film Mania, Filmcafe şi Film+. Posturile sunt programate pentru limbajul, pieţele şi audienţele locate şi sunt disponibile pe numeroase platforme incluzând HD iar la cerere, pe dispozitivele mobile. 

 

AMC Networks Internaţional (AMCNI), divizia globală a AMC Networks, livrează divertisment şi programe apreciate către abonaţi din peste 140 de ţări şi teritorii, inclusiv Africa, Asia, Europa, America Latină şi Orientul Mijlociu. AMCNI constă în mărci globale, Sundance Channel şi AMC, la fel de populare, posturi cu o varietate de programe, recunoscute local. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm vizitaţi: www.amcnetworks.com/amcni.

 

 

 

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells