Serialul Netflix The Witcher se lansează spre finalul anului

de Cristina Grigore în 18 Apr 2019
Henry Cavill este Geralt de Rivia, un vânător de monştri mutant într-o lume fantastică

Cu toate că o dată de lansare oficială nu a fost încă anunţată, site-ul Deadline a aflat din surse apropiate producţiei că serialul The Witcher va fi lansat de Netflix până la sfârşitul acestui an – în ultimele trei luni ale lui 2019.

Creat de Lauren Schmidt, serialul are la bază seria de romane fantasy populare. Iată sinopsis-ul producţiei: „Geralt de Rivia, un vânător de monştri mutant, se luptă să îşi găsească locul într-o lume în care oamenii se dovedesc mai răi decât bestiile. Soarta îl conduce către o vrăjitoare puternică şi o tânără prinţesă care ascund un secret periculos şi împreună traversează complexa şi surprinzătoarea lume cunoscută drept «Continentul»”.

În rol central apare fostul Superman, Henry Cavill. Fanii cărţilor lui Sapkowski şi ai popularelor jocuri video inspirate de acestea le vor găsi în serial pe Ciri (Freya Allan), Yennefer (Anya Chalotra) şi Triss (Anna Shaffer), alături de alte personaje familiare.

Sapkowski este consultant pe partea creativă. Au fost anunţate opt episoade ale serialului.

Exploreaza subiecte similare:

Henry Cavill, The Witcher 

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells