Serialul Misterele scrisorilor pierdute, din 7 iulie, pe canalul Diva

de Cinemagia în 28 Iun 2018
Combinație de romantism, comedie și dramă

Serialul Misterele scrisorilor pierdute (trei sezoane) revine la Diva din 7 iulie, cu câte două episoade în fiecare sâmbătă, de la ora 14:00.

Misterele scrisorilor pierdute (Signed, Sealed, Delivered) este o combinație de romantism, comedie și dramatism, axată pe 4 poștași, care se transformă într-o echipă neconvențională de detectivi, care pornesc pe urmele destinatarilor unor scrisori imposibil de livrat.

Misiunea lor îi scoate din birou și îi trimite în lumea largă și imprevizibilă, în care fac mai mult decât să livreze scrisori și colete – salvează vieți, rezolvă crime, reunesc cupluri vechi și schimbă destine. Din echipă fac parte șarmantul Oliver O’Toole (Eric Mabius), liderul grupului; noul membru al echipei, Shane McInerney (Kristin Booth), un pasionat de tehnologie care aduce grupul în secolul XXI; Rita Haywith (Crystal Lowe), care e un spirit liber și are memorie fotografică; simpaticul Norman Dorman (Geoff Gustafson), expert în documentare.

Sinopsisuri  episoade

Time To Start Livin’

Oliver (Eric Mabius) și echipa lui de poștași-detectivi investighează o scrisoare de la un băiețel de 10 ani, care a fost despărțit de bunica lui și care o anunță pe aceasta că vrea să o regăsească. În paralel, restul membrilor echipei Dead Letter Office, Shane (Kristin Booth), Rita (Crystal Lowe) și Norman (Geoff Gustafson), se pregătesc de sosirea unei noi supraveghetoare – Theresa Capodiamonte (Valerie Harper) –, care îi îndeamnă să își asume riscuri mai mari în livrarea scrisorilor și pachetelor care par imposibil de livrat. Ajutați de Theresa, cei 4 descâlcesc indiciile care dezvăluie că viața puștiului e în pericol și apoi fac tot ce pot pentru a o găsi pe destinatara scrisorii. La birou, Theresa se pregătește să își asume propriile riscuri și anume să urce pe scenă – visul ei de o viață...

După ce Oliver, Shane, Rita și Norman recuperează o scrisoare ruptă adresată „Celor interesați”, ancheta ajunge într-un impas: timbrul este unul vechi, iar plicul conține și un formular guvernamental de la biroul Armatei americane. Scrisoarea este opera unei tinere care explică următoarele: caută un soldat care i-a salvat viața și a ajutat-o să scape din Afganistan în timpul războiului. Când descoperă că ofițerul a dispărut cu desăvârșire, supraveghetoarea Theresa Capodiamonte îi îndeamnă să îl găsească pe destinatar, chiar dacă acesta nu vrea să fie găsit. Căutarea lor e soldată cu succes: descoperă un erou de război care nu a fost deloc primit eroic acasă și a rămas fără casă, pe străzi. Încercarea echipei de a-i livra scrisoarea fetei afgane îi schimbă viața, iar – în celași timp – viețile lor sunt inspirate de hotărârea Theresei de a-și urma visul.

Second Chances

Când poștașii Oliver (Eric Mabius), Shane (Kristin Booth), Rita (Crystal Lowe) și Norman (Geoff Gustafson) descoperă o scrisoare de dragoste care nu a ajuns la destinatar, ancheta inițială scoate la iveală mai multe întrebări decât răspunsuri. Noul lor supraveghetor, Cora Brandt (Della Reese) implementează reguli și proceduri stricte, iar echipa e supusă și mai multor presiuni. În scrisoare, fermierul Sam îi scrie iubitei sale din copilărie o rugăminte arzătoare. Dar echipa își dă seama că scrisoarea de mult pierdută va avea, la livrare, un efect de domino în viețile destinatarei și a personelor apropiate ei. Neștiind cum să procedeze în continuare, cei 4 se regrupează și învață că toate se întâmplă la timpul potrivit în viață... și în dragoste.

Trecutul îi prinde din urmă pe detectivii poștali, după ce Oliver, Shane, Rita și Norman cercetează adevărul despre un colet trimis de un fiu tatălui său înstrăinat. Echipa o lasă la birou pe stricta supraveghetoare, Cora, pentru a-l găsi cât mai repede pe tatăl destinatar, înainte de a fi prea târziu. Dar când Shane descoperă un indiciu care decodează adevăratul scop al coletului, echipa descoperă o tragedie care schimbă totul. În paralel, Cora se răzgândește în legătură cu ceva, inspirând astfel echipa.

Reconcilable Differences

Echipa Dead Letter Office au parte de cea mai emoționantă provocare de până acum: primesc un colet neobișnuit, care conține o scrisoare de la o persoană decedată. Rita (Crystal Lowe), Oliver (Eric Mabius), Shane (Kristin Booth) și Norman (Geoff Gustafson) le ajută pe fetele acesteia să pună cap la cap indiciile trecutului, pentru a putea amândouă să pornească spre un viitor mai bun.

Echipa are un caz nou – detectivii poștași descoperă o scrisoare a cărei dată este una din viitor și care declanșează o reacție în lanț, care îi trimite într-o călătorie emoționantă. Rita se pregăteșe de concursul Miss Special Delivery – și este amenințată de Glynis Rucker (Marilu Henner), o supraveghetoare intimidantă, a cărei fiică este și ea concurentă –, iar Oliver, Shane și Norman se trezesc în mijlocul unui conflict de cuplu unic, legat de acceptare.

Freedom To Forgive

Oliver (Eric Mabius), Shane (Kristin Booth), Rita (Crystal Lowe) și Norman (Geoff Gustafson) sunt pe urmele unui cântăreț/compozitor talentat, dar anonim, folosind doar versurile unuia dintre cântecele sale nedescoperite, ancheta fiind una cât se poate de diferită. În timp ce echipa urmărește indiciile din melodie, dezvăluie treptat detaliile unei nopți fatidice, în timpul căreia două vieți s-au schimbat pentru totdeauna.

O prietenă veche a lui Shane, supraveghetoarea Rebecca Starkwell (Valerie Bertinelli), le acordă detectivilor poștali drepturi speciale de intervenție, după ce un bărbat primește vești devastatoare, care l-ar putea determina să facă o greșeală iremediabilă. Echipa încearcă să-l oprească și descoperă altă informație extrem de importantă.

Family Reunited

Oliver (Eric Mabius) și Shane (Kristin Booth) investighează un caz neobișnuit, care îi duce într-un seif bancar. În timp ce Rita (Crystal Lowe) se pregătește de concursul Miss Special Delivery, ajutată de Norman (Geoff Gustafson), Oliver și Shane descoperă că sunt încuiați în seif și nu au destul oxigen pentru a supraviețui. La fața locului, descoperă o comoară de neprețuit, care va schimba viețile altora, dacă cei doi reușesc să o scoată de acolo înainte să moară ei înșiși.

Echipa de poștași anchetează o scrisoare care îi conduce pe toți 4 la o familie despărțită de zeci de ani. Oliver, Shane și Rita caută indicii pentru a o reuni, iar Norman are parte de o reuniune familială proprie: cu o bunică uimitoare (Carol Burnett), pe care nici nu știa că o are.

 

 

 

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells