Serialul fantasy Cronicile Shannara, din martie pe AXN

de Cinemagia în 18 Feb 2016
Aventuri, dragoste, elfi și demoni: Cronicile Shannara, din 25 martie, ora 21:05, pe AXN, în fiecare vineri

Din 25 martie, AXN difuzează primul sezon al serialului fantasy Cronicile Shannara/The Shannara Chronicles, ecranizarea seriei de romane best-seller Shannara, ale autorului Terry Brooks.

Primul sezon, de 10 episoade, al serialului creat și produs de Alfred Gough & Miles Millar (Smallville) și Jon Favreau (Iron Man) a fost filmat în ținutul feeric al Noii Zeelande și spune povestea prințesei Elfilor, a unui bandit și a unui personaj pe jumătate om, jumătate Elf ce vor să își salveze propriul Univers.

Mii de ani de la dispariția omenirii, așa cum o cunoaștem, cele patru ținuturi se află într-un pericol iminent. Soarta lumii apasă pe umerii trio-ului cel puțin bizar: prințesa Elfilor care visează la spațiul din exteriorul zidurilor palatului în care trăiește, rebelul rover uman fără casă și semi-Elful care habar nu are despre marele destin ce îi curge prin vene.

Distribuția de excepție a producției îi numără pe favoriții genului: John Rhys-Davies (Lord of the Rings) și Manu Bennett (Spartacus, Arrow), dar și vedete în devenire, tinerii Austin Butler (The Carrie Diaries), Poppy Drayton (When Calls The Heart) și Ivana Baquero (Pan's Labyrinth).

Serialul aduce pe TV intriga celor 26 de titluri Shannara ale îndrăgitului autor SF Terry Brooks, ilustrând frumusețea peisajelor descrise în romane cu realitatea decorului spectaculos din Noua Zeelandă, Auckland.

 

 

 

Exploreaza subiecte similare:

The Shannara Chronicles

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
iuliana_vlad pe 19 februarie 2016 10:06
Daca va pasioneaza fantasticul, va invitam sa exporati Gothic Fairy, decoratiuni cadouri si accesorii gotice si fantasy.
www.gothicfairy.ro
www.fandecor.ro

bogyvaly pe 19 februarie 2016 12:17
Un serial placut din ce am vazut pana acum...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells