Serialul distopic Maniac: destine alternative ca terapie

de Cinemagia în 2 Oct 2018
Maniac, cu Emma Stone și Jonah Hill, poate fi urmărit pe platforma de streaming Netflix

Într-o lume similară cu a noastră și într-o perioadă destul de apropiată de a noastră, serialul Maniac spune povestea lui Annie Landsberg (Emma Stone) și a lui Owen Milgrim (Jonah Hill), doi străini care sunt prinși în etapele finale ale unui studiu farmaceutic misterios, la care fiecare participă din motive diferite. Serialul poate fi urmărit pe Netflix. O pastilă îi poate „regla” pe participanții la studiu, fapt ce ne amintește de Matrix și pastila ce te făcea să vezi realitatea sau să fugi de ea. Ambele personaje principale au posibilitatea unor vieți alternative odată ce intră în experimentul medical.

Dezamăgită și fără un țel în viață, Annie este puternic ancorată în relația dăunătoare pe care o are cu mama și cu sora ei, iar Owen, cel de-al cincilea fiu al unor industriași bogați din New York, s-a luptat toată viața cu un diagnostic de schizofrenie. Viețile lor nu s-au dovedit a fi așa cum sperau, iar promisiunea unui tratament farmaceutic nou - despre care inventatorul Dr. James K. Mantleray (interpretat de Justin Theroux) spune că rezolvă orice problemă a minții - îi aduce pe cei doi la sediul companiei Neberdine Pharmaceutical & Biotech pentru a trece printr-o testare de trei zile. Potrivit reprezentanților companiei, testarea este fără riscuri sau efecte adverse și promite să îi scape de problemele mintale cu care aceștia se confruntă. Totuși, lucrurile nu se desfășoară conform planului.

Emma Stone, Jonah Hill, Sally Field, Justin Theroux, regizorul Cary Joji Fukunaga și scenaristul Patrick Somerville povestesc mai multe despre serial în acest clip:

Exploreaza subiecte similare:

Emma Stone, Justin Theroux, Jonah Hill, Cary Joji Fukunaga

Alte știri din cinema

7 filme cu și despre tenis

Cu documentarul Nasty și lungmetrajul Challengers acum în cinematografe, haideți să trecem în revistă alte filme de care se pot bucura iubitorii sportului alb

Chris Hemsworth despre rolul din Furiosa: Saga Mad Max: ”Este un vis devenit realitate”

Chris Hemsworth îl interpretează pe Dementus, personajul principal negativ din ceea ce se anunță a fi un spectacol cinematografic de neratat

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells