Sequel-ul la The Passion of the Christ va fi „cel mai amplu film din istorie”

de Cinemagia în 23 Sep 2020
Mel Gibson lucrează la scenariul lui The Passion of the Christ: Resurrection de câțiva ani buni

Jim Caviezel a anunțat că sequel-ul la The Passion of the Christ va fi „cel mai amplu film din istoria lumii”, scrie flickeringmyth.com. Afirmația actorului vine după ce acesta a primit a treia variantă de scenariu pentru sequel de la Mel Gibson.

Atunci când vine vorba de filme religioase, niciunul nu merge atât  departe precum The Passion of the Christ al lui Mel Gibson. Filmul prezintă ultimele ore din viața lui Iisus, mai exact perioada dintre ruga în Grădina Getsemani și răstignirea pe cruce. Doisprezece minute din film sunt dedicate momentului flagelării, secvența tulburând credincioși și atei deopotrivă prin cruzimea imaginii: bucăți de carne se împrăștie pe dale sub loviturile bicelor cu cuie-și prin durată ei. Prelungirea exagerată a momentului a dus la acuzarea lui Mel Gibson de sadism, de către critică de specialitate. Cu româncă Maia Morgenstern în rolul Mariei, și Jim Caviezel protagonist, este unul dintre cele mai cunoscute filme.

Filmul a fost un succes la box-office și, acum, după atâția ani, Mel Gibson are de gând să facă un sequel despre viața lui Hristos în lumea de după Înviere.

Jim Caviezel își va relua rolul titular, iar actorul declara pentru Brietbart News că a citit cel de-al treilea draft al scenariului lui Mel Gibson. „Se numește The Passion of the Christ: Resurrection. Va fi cel mai amplu film din istoria lumii”.

Considerând succesul impresionant la box-office al primului film, de 612 milioane de dolari, merită văzut cum va ieși sequel-ul atunci când, în cele din urmă, va ajunge în sălile de cinema. Gibson lucrează la scenariu de câțiva ani buni.

Exploreaza subiecte similare:

The Passion of the Christ, Jim Caviezel, Mel Gibson, Maia Morgenstern

Alte știri din cinema

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells