Sebastian Stan şi-a dorit rolul lui Captain America, însă se bucură că nu l-a primit

de Cristina Grigore în 8 Iun 2018
Lucrurile s-au aranjat până la urmă cât se poate de bine pentru el, căci producătorii l-au remarcat şi i-au oferit partitura de care avea nevoie

Într-un interviu acordat postului CNBC, actorul de origine română Sebastian Stan a vorbit despre rolul ce i-a adus celebritatea la Hollywood – Bucky Barnes, mâna dreaptă a lui Captain America. El a explicat că partitura pe care şi-a dorit-o iniţial a fost chiar cea a supereroului ce poartă însemnele SUA, însă după ce a picat audiţia pentru acest rol, producătorii i l-au oferit pe cel al lui Barnes.

Chiar dacă vestea pierderii unei audţii (mai ales pentru un rol important) nu este niciodată una uşor de primit pentru un actor, Stan s-a bucurat că producătorii l-au considerat „nepotrivit” pentru Captain America, căci rolul lui Barnes „The Winter Soldier”, a fost unul mai bun pentru el.

Actorul de 35 de ani are şi un sfat pentru cei care doresc să reuşească în industria filmului: „Încercaţi să nu luaţi în nume personal tot ce vi se întâmplă, să învăţaţi să faceţi faţă refuzurilor şi, indiferent prin ce treceţi, rămâneţi fixaţi până la obsesie pe scopul urmărit”.

Stan a jucat în ultimul film Avengers, Infinity War, ale cărui încasări se apropie de 2 miliarde de dolari la box office-ul internaţional.

Exploreaza subiecte similare:

Sebastian Stan, Avengers: Infinity War

Alte știri din cinema

Cum ar putea fi Ant-Man asul din mâneca lui Doctor Strange în Avengers 4

Dacă nu ați văzut încă Ant-Man and the Wasp, atenţie, articolul conține spoilere

Filmul cu Kevin Spacey, Billionaire Boys Club, a avut încasări de numai 618 dolari la debut

Realizat înainte de acuzațiile de hărțuire sexuală, filmul a avut o lansare limitată

E posibil ca Winona Ryder şi Keanu Reeves să fie, de fapt, căsătoriţi

„Chiar ne-am căsătorit în Dracula. Jur în fața lui Dumnezeu, eu chiar cred că suntem căsătoriți în realitate”, declară Winona Ryder

Benedict Cumberbatch a primit o creștere uriașă de salariu pentru Doctor Strange 2

Programul lansărilor Marvel va fi dezvăluit după lansarea lui Avengers: Infinity War - Part II, din 3 mai 2019

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 28 iulie 2018 10:35
Nu am stiut ca Bucky Barnes, mâna dreaptă a lui Captain America, este actorul de origine română Sebastian Stanca, fapt pentru care este de apreciat si de toata lauda.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells