Sebastian Stan şi-a dorit rolul lui Captain America, însă se bucură că nu l-a primit

de Cristina Grigore în 8 Iun 2018
Lucrurile s-au aranjat până la urmă cât se poate de bine pentru el, căci producătorii l-au remarcat şi i-au oferit partitura de care avea nevoie

Într-un interviu acordat postului CNBC, actorul de origine română Sebastian Stan a vorbit despre rolul ce i-a adus celebritatea la Hollywood – Bucky Barnes, mâna dreaptă a lui Captain America. El a explicat că partitura pe care şi-a dorit-o iniţial a fost chiar cea a supereroului ce poartă însemnele SUA, însă după ce a picat audiţia pentru acest rol, producătorii i l-au oferit pe cel al lui Barnes.

Chiar dacă vestea pierderii unei audţii (mai ales pentru un rol important) nu este niciodată una uşor de primit pentru un actor, Stan s-a bucurat că producătorii l-au considerat „nepotrivit” pentru Captain America, căci rolul lui Barnes „The Winter Soldier”, a fost unul mai bun pentru el.

Actorul de 35 de ani are şi un sfat pentru cei care doresc să reuşească în industria filmului: „Încercaţi să nu luaţi în nume personal tot ce vi se întâmplă, să învăţaţi să faceţi faţă refuzurilor şi, indiferent prin ce treceţi, rămâneţi fixaţi până la obsesie pe scopul urmărit”.

Stan a jucat în ultimul film Avengers, Infinity War, ale cărui încasări se apropie de 2 miliarde de dolari la box office-ul internaţional.

Exploreaza subiecte similare:

Sebastian Stan, Avengers: Infinity War

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 28 iulie 2018 10:35
Nu am stiut ca Bucky Barnes, mâna dreaptă a lui Captain America, este actorul de origine română Sebastian Stanca, fapt pentru care este de apreciat si de toata lauda.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells