Se face un film despre viaţa lui Barack Obama. Iată ce actor îl va interpreta

de Cristina Grigore în 2 Mar 2016
Pelicula se va numi Barry şi nu este prima despre preşedintele american

O figură proeminentă şi populară în peisajul american, preşedintele Barack Obama şi-a pus amprenta si asupra producţiilor cinematografice. După o serie de documentare, a fost anunţat un lungmetraj  ce are la bază viaţa acestuia, scrie The Hollywood Reporter.

Pelicula se va numi Barry, îl va prezenta pe tânărul Barack Obama la facultate, în New York-ul anilor ’80 şi va include relaţia sa amoroasă cu una dintre colege. În rolul principal a fost distribuit Devon Terrell (ce va juca şi în Codes of Conduct, viitorul film al lui Steve McQueen), iar în rolul celei de care se îndrăgosteşte o vom vedea pe Anya Taylor-Johnson (The Witch).

La cârmă a fost numit  un regizor al cărui nume se leagă de realizarea unor producţii independente, Vikram Ghandhi, iar de scenariu se va ocupa Adam Mansbach. Filmările vor începe luna viitoare.

Southside with You este o altă producţie (dramă romantică) inspirată din viaţa lui Obama (jucat aici de Parker Sawyers), ce se concentrează aspura primei întâlniri şi înfiripării relaţiei cu Michelle Robinson (interpretată de Tika Sumpter), cea care va deveni Prima Doamnă a Americii. Filmul a avut premiera la Festivalul de Film de la Sundance de anul acesta şi va fi lansat în vara acestui an.

Exploreaza subiecte similare:

Barack Obama, Barry , Devon Terrell, Southside with You

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
bogyvaly pe 2 martie 2016 10:31
Adica un actor debutant si un regizor la fel. Mi-e mila de Obama :))
spartacus pe 4 martie 2016 08:58
O gafa monumentala de neiertat a avut loc si in cazul ecranizarii cartii ERAGON, de care s-a ocupat un asa-zis regizor aflat la primul lui film. Normal ca rezultatul a fost un film prost, net inferiori cartii ce ar fi putut egala chiar LOTR daca ar fi avut un regizor cu ceva experienta. Pacat.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells