Se face filmul pe care regizorul Duncan Jones (Warcraft) îl așteaptă de 12 ani

de Gloria Sauciuc în 5 Nov 2015
„Mute” îi are deja în distribuție pe Paul Rudd (Omul-Furnică) şi pe Alexander Skarsgard (True Blood)

Se pare că regizorul Duncan Jones („Warcraft”, „Transfer de identitate”, „Moon”) va face în sfârşit „Mute”, filmul său de suflet, pentru care a aşteptat îndelung. Şi chiar îi are deja pe Paul Rudd (Omul-Furnică) şi pe Alexander Skarsgard (True Blood) în distribuţie.

„Mute” este un film original, care a fost scris de Jones și Mike Johnson. Iată un rezumat oficial al poveşti, care a fost publicat recent: „Berlin. Peste patruzeci de ani în viitor. Un oraș roind de imigranți, unde Estul se ciocneşte cu Vestul într-un fel de film Casablanca ştiinţifico-fantastic. Leo Beiler (Skarsgård), un barman mut, are un singur motiv să trăiască aici, dar ea a dispărut. Dar când căutările lui Leo îl duc mai adânc în inima orașului, o pereche ciudată de chirurgi americani (condusă de Rudd) pare să fie singurul indiciu recurent, iar Leo nu poate spune dacă ei îl pot ajuta sau sunt cei de care ar trebui să se teamă cel mai mult...”

Jones a declarat: „Mă străduiesc să fac Mute de 12 ani. Nici nu pot să vă spun cât de încântat sunt că vom face în sfârşit acest film cu totul unic. Faptul că o să-l fac cu Alexander Skarsgard și Paul Rudd îl face cu atât mai interesant! Mute este un film care va dura. Este diferit de orice alt SF care se face în prezent”.

Rudd și Skarsgard sunt într-adevăr doi actori talentați, iar proiectul lui Jones pare foarte potrivit pentru amândoi. Jim Seibel, proprietarul Lotus Entertainment, a spus într-o declaraţie: „Suntem foarte încântaţi să lucrăm cu Duncan și Stuart. Ei sunt o echipă extrem de talentată care va face cu siguranță un film interesant și cinematografic. Regizorul Duncan Jones este un adevărat vizionar, cu adevărat dedicat. Calibrul talentului său face povestea interesantă vizual și captivantă în egală măsură”.

Producătorul Stuart Fenegan a adăugat: „Bill, Jim şi Ara împărtășesc aceeași pasiune pe care o am eu pentru a construi o altă viziune a viitorului cu Duncan. Aștept cu nerăbdare să pornesc pe acest drum cu ei, și, în egală măsură, cu Sam Rockwell şi compozitorul Clint Mansell... nu poate face SF fără Sam și Clint!”.

Să sperăm că Jones poate să finalizeze acest proiect pe care l-a aşteptat 12 ani. Are deja premisele unui film de succes.

Exploreaza subiecte similare:

Warcraft, Source Code, Moon, Paul Rudd, Alexander Skarsgård

Alte știri din cinema

7 filme cu și despre tenis

Cu documentarul Nasty și lungmetrajul Challengers acum în cinematografe, haideți să trecem în revistă alte filme de care se pot bucura iubitorii sportului alb

Chris Hemsworth despre rolul din Furiosa: Saga Mad Max: ”Este un vis devenit realitate”

Chris Hemsworth îl interpretează pe Dementus, personajul principal negativ din ceea ce se anunță a fi un spectacol cinematografic de neratat

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells