Scenariu la Twilight 2, într-o pubelă

de Ştefan Dobroiu în 13 Mai 2009
Scenariu la Twilight 2, într-o pubelă

New Moon, partea a doua din seria Twilight, se filmează în acest moment în Vancouver, iar producătorii au avut parte de o surpriză: un scenariu al filmului a fost descoperit într-o pubelă de gunoi aflată în preajma unui salon de cosmetică. Patroana acestuia a găsit scenariul alături de un altul (Memoirs) şi, după ce s-a gândit pentru o clipă să-l vândă tabloidelor disperate după orice informaţie despre franciza Summit Entertainment, a decis să contacteze producătorul şi să returneze preţioasa descoperire. Drept recompensă, şefii de la Summit o vor invita la premiera filmului, ceea ce probabil a făcut-o pe găsitoare să regrete o înţelegere cu tabloidele.

Cum New Moon se filmează în Vancouver, iar Memoirs, cunoscut şi sub numele de Remember Me, are filmări programate la New York, găsirea celor două scenarii a dus repede şi la descoperirea posibilului făptaş. Acesta ar putea fi Anna Kendrick (agenta actriţei a negat cu îndârjire că clienta ei ar fi tratat scenariile cu atâta lipsă de consideraţie), care joacă şi în The Twilight Saga: New Moon, dar şi într-un alt film ai cărui actori erau cazaţi în hotelul de lângă salonul de cosmetică. Kendrick o interpretează în film pe Jessica, colega de şcoală a Bellei, care va avea câteva scurte apariţii şi în New Moon.

Chiar dacă nu s-au aflat detalii despre schimbările suferite de povestea Bellei şi-a lui Edward la transferul roman-film, producătorii vor păstra cu siguranţă cât mai mult din romanul lui Stephenie Meyers după ce fanii seriei scrise le-au reproşat modificările prea consistente din primul film.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Gagiu-Iuliana pe 13 mai 2009 19:18
iubesc filmul asta si de abia astept sa vad si partea a doua,tru\ilogia twilight am citit-o,prin urmare vreau sa vad si filmul new moon
Gabriela pe 13 mai 2009 22:02
Cel mai frumos film care l'am vazut pana acum :)
yOyO_poOpzZ pe 13 mai 2009 22:05
vreau si eo sa gesesc un scenariu de la New Moon :D
:X:X:X:X:X
cel mai sooper film :X:X:X:X:X:X:X:X

zdupy pe 13 mai 2009 22:15
publicitate.....
marymary pe 13 mai 2009 22:27
da e tare tare filmul
anne_mary pe 13 mai 2009 22:56
super tare filmul am citit cele 3 volume si mi-au placut enorm de mult acu astept cu nerabdare volumul 4 la carte si sa vad New Moon(filmul)
Garo pe 13 mai 2009 23:03
Pacat ca nu a ramas in gunoi...era mai bine pentru toata omenirea :)
Alexandra pe 14 mai 2009 00:22
Romanele astea sunt mai proaste decat cele scrise de Sandra Brown si isi aveau locul in cosul de gunoi langa scenariu.
pissy_deea17 pe 14 mai 2009 02:01
nu stiti sa apreciati nimica,din invidie sau pt k sunteti sigur rocarite varza,e clar ca nu va place,cel putin actorii astia chiar au talent,numai ca filmul a fost regizat prost,iar muzica din film e clasica si superba,dar de unde sa stiti voi asa ceva.pup
pissy_deea17 pe 14 mai 2009 02:03
sunt foarte curioasa,oare...... ce filme va plac voua!?
pissy_deea17 pe 14 mai 2009 02:11
si pe tine cine te-a pus sa citesti ROMANELE DE Sandra Brown...(ai spus K ROMANELE ASTEA SUNT MAI PROASTE CA ROMANELE SCRISE DE SANDRA B.)PAI DAK E VORBA DE ROMANE LA PLURAL INSEAMNA K TI-AU PLACUT,DE AI CITIT ASA DE MULTE SI TOTUSI dak nu-ti placenu DE CE LE-AI CITIT?NU te obliga nimeni si plus,ai facut o comparatie gresita intre romanul asta si cel de Sandra B.
sprite.[spune.pe.bune] pe 14 mai 2009 09:37
ma enerveaza cand va vad asa de inraite...intr adevar povestea merita ...adica in momentul de fata orice adolescent si ar dori o poveste ca asta... dar cand vad atata entuziasm ...pt ce?...filmul a fost execrabil in comparatie cu cartea...noroc de actori care au mai scos putin in evidenta totul... nu puteti spune ca e cel mai frumos film pe care l ati vazut... decat daca nu ati vazut prea multe filme...:">...nu mai fiti asa fanatice frate... suunt sigur ca aveti la avatar poze cu robert ca aveti in PC un folder numai cu poze din twilight... si e bine ...e bine sa apreciati o munca ...dar pana intr o limita...mai aveti oleaca si va paruiti online daca cineva zice ceva de rau... pana la urma parerea fiecaruia e parerea fiecaruia... 8-| [mesaj pt fetele care sar la gatul persoanelor carora nu le a placut flmul sau cartea]
blackangel pe 14 mai 2009 11:25
adevart graisi sprite....intrdevar cartea e mult mai buna decat filmul
X-ulescu pe 14 mai 2009 11:59
Publicitate mare, tre sa citesc cartea pentru ca filmu ii deja previzibil din trailer. Sunt convins ca f putini "fani" de peste noapte a twilightului sunt doar din cauza filmului si chiar nu stiu ce au vazut la acel film. Is curios de noul film, poate va fi mai reusit.
alice999 pe 17 mai 2009 16:05
VA ROG NU MAI SCRIETI ASA CEVA!ADIK GRESEALA NA...!MAI SUNT SI OAMENI CARE GRESESC!
Mikala pe 20 mai 2009 14:24
Dupa cum spuneam Garo , si tu nu intelegi de vorba buna se pare , trebuie sa iti explic ca la animale , ca in fond , tu esti unul :)) . Barbatii sunt in general animale , fac abstractie de unii care mai au capul pe umeri si nu cel de jos . Daca nu iti convine , nu mai comenta . Fiecare are gusturile lui / ei .
Mist pe 22 mai 2009 14:18
Cum sa faci infarct? Faceti cu totii ca Mikala ...Ia-o mai incet fetito!
Fiecare isi spune parerea,nu te mai ambala asa.:)
Garo,stai linistit multa lume gandeste ca tine!;)

lavinia pe 25 mai 2009 22:05
deci.. pauza! nu va mai certati atat! Parerile sunt impartite. ADOR seria "Twilight". Cartile sunt absolut minunate. Banuiesc ca daca ar fi respectat mai mult ideile autoarei, filmul ar fi fost mult mai reusit. Daca nu ar fi fost de actori, mai ales cei doi protagonisti, Bella si Edward carora li s`a potrivit rolul perfect, filmul nu ar fi avut niciun farmec. NU va mai certati...nu are rost. Fiecare citeste si vizioneaza numai ce ii place. :)
gia pe 26 mai 2009 13:54
cartea e de 1000 de ori mai buna dekat filmul,dar asta e....personal si filmul mi s-a parut destul d ok, kiar f tare pot spune.Pakat k unele scene mai dragutze din karte au fost ignorate.Sper s nu fie asa si in filmul al doilea, ramane d vazut
Mikala pe 27 mai 2009 13:15
Ma fetita , ma lasi cu comentariile tale de 2 bani ? Tu n`ai citit la viata ta o carte adevarata . Eu pentru tine nu sunt fetita , ca nu am 12 ani ca tine , ok ? asta in primul rand , in al 2'lea rand mai invata si tu carte si apoi vorbeste cu mine . Multumesc :) Si cine a gasit scenariul si daca l`as fi gasit l`as fi inapoiat :) punct
Alexia pe 31 mai 2009 19:10
Rade ciob de oala sparta, lavinia eu cred ai mare dreptate , fiecare are dreptul sa gandeasca ce vrea , sa afirme ce vrea, si plus Mikala ia-o mai usor deoarece orice om care a citit o carte trebuie stie sa abordeze lucrurile altfel , nu sa vorbeasca ca un porcul din cotet pardon purcica din cotet , oricine are creier. Scuzama dar faptul ca esti un fan adevarat , asta nu inseamna ca ia dreptul sa critici pe cei carora nu le place twiligt . SCUZE PT ABORDAREA MEA DURA DAR NU ESTI SINGURUL OM DE PE TERRA CARE ARE DREPTUL SA GANDEASCA SAU SA AFIRME
sahadiva pe 2 iunie 2009 13:28
nu vreau sa fiu rea insa aceasta abundenta de fani, aceasta isterie dupa carti respectiv filme m-a facut sa renunt la a mai urmari pas cu pas ceea ce se petrece, la a mai citi carile, la a mai cauta informatii despre scriitoare, personaje si de ce nu despre subiect in sine(partea cu legenda si posibilitatea existentei ei). tot ce se petrece in momentul de fata cu privire la aceasta serie de carti nu face nimic altceva decat sa imi scoata in evidenta partea lui comerciala, financiara , etc.
Am o intrebare pentru asa numiti fani: ce varsta aveti? ce preocupari aveti?....
O sa grabesc putin momentul raspunsului si o sa va confirm:ok, media de varsta este cuprinsa intre 10 si 17 ani....liceeni sau simpli elevi, si inca un lucru extrem de importanta sexul: majoritar feminin. De ce isteria aceasta nu a fost provocata de oameni mai invarsta(ca sa nu vb de statutul social al acestora)? nu contest dinamicitatea carti, a actiunii, a personajelor, nu contest noutatea cu care aveata a venit in fata....pun pariu ca in urmatorii 2 ani sa primim o avalansa de carti cu subiecte asemanatoare si peste ceva ani(dupa ce apele se vor linisti) vreun regizor in pana de idei sa incerce sa reinfloreasca nebunia frenatica....

Ca tot suntem in sezon faceti putina comparatie cu frenezia provocata de Ingeri si Demoni....se compara? sau ce a provocat Codul lui Da Vinci?wow....surprinza....acolo multimea de fane gata sa lesine in fata actorilor este inlocuita de o multime de reprezentanti ai Bisericii si de oameni intelectuali....daca asta a fost intentia si publicul tinta....felicitari scriitoarei, producatorilor, etc deocamdata prefer sa asez cele 3 volume cumparate in biblioteca si sa le citesc cu alta ocazie , cand zbuciumul va inceta si voi putea savura cartile in liniste si le voi vedea prin proprii mei ochi si nu a altora.

Desi poate nu asta s-a dorit insa asta este rezultatul.

gabryela_love19 pe 9 iulie 2009 20:26
suntei foarte grozavi
Aly pe 15 iulie 2009 15:59
God !
Numai certuri , chestii . Oameni buni , fiecare e cu parerea lui \ei . Personal mi`au placut cartile,mai ales Breaking Down .. si dupa ce am vazut primul film am fost dezamagita . Nici nu se compara cu cartea . Sunt doar curioasa sa vad cum joaca actorii si sincer .. nu mi se pare ca lui Kristen i se potriveste rolul .. si nici Daotei Fanning pentru New Moon .
iar Robert e doar dragut si ii sta bine in rolul de vampir .. dar nu e nevoie sa fiti obsedate de el si sa aveti fantezii cu el . Fiti realiste fetelor .. nici una din voi n`o sa puna mana vreodata pe el :))

Aly pe 15 iulie 2009 16:00
Dakotei*
Madalina pe 10 august 2009 11:08
Abea astept a 2 a parte :X .... E cel mai bun film pe care l-am vazut pana acum... Imi poate spune si mie cineva cand apare parea a 2 a ?
valy pe 14 august 2009 22:59
filmul este foarte bun dupa parerea mea.cartea inca nu am citit-o dar cred ca este pe masura.si vreau sa va spun cva:nu numai parere de femei sau de liceeni cum afirma cineva mai sus eu am 27 de ani si de la romeo si julieta nu am mai vazut un film asa tare.o poveste de dragoste frumoasa care te face sa traiesti pe viu tot filmul.
leidi gaga pe 26 septembrie 2009 09:44
este cel mai super film pe care lam vazut vreodata
Ruzmy pe 6 noiembrie 2009 20:30
va certa-ti aiurea fiecare are pareri diferite...si gandeste diferit.Filmul este bun acum sa vedem partea a doua.Nu va mai ambala-ti atata ast sa vedety filmu si apoi comenta-ti.Macar cititi cartea sa vedeti ca totusi nu e de aruncat la gunoi;)
deea pe 9 noiembrie 2009 20:30
foarte tare filmul ;) imi place foarte mult de actorii acestui film mai ales de Edward dar si de ceilalti binenteles astept cu nerabdare partea a doaua :)>-X_Xpe 21 noiembrie id meu deea_dinu1995 astept sa putem vb de acest film impreuna cu cei care imi vor baga id
mariutza pe 2 aprilie 2010 14:21
twilight il ador mai mult nu pot sa sp mai ales personajele acestui film..:X:X:X

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells