Sandra Bullock şi Bradley Cooper nu ajung prea aproape de Marţianul la box office

de Cristina Grigore în 2 Nov 2015
Între timp, Spectre adună o cifră impresionantă a încasărilor în afara Statelor Unite

Burnt şi Our Brand Is Crisis, cu două staruri de primă-mână în rolurile centrale (Bradley Cooper şi Sandra Bullock) s-au lansat în acest sfârşit de săptămână în box office-ul american, însă cifrele înregistrate s-au aflat cu mult sub aşteptările producătorilor.

Dacă Burnt a reuşit să se plaseze pe locul cinci în top, cu încasări de numai  5 milioane de dolari (la un buget de producţie de 20 de milioane de dolari), Our Brand is Crisis a intrat pe locul opt, încasările comediei-dramă fiind de 3,4 milioane de dolari (film realizat cu 28 de milioane de dolari).

Liderul clasamentului rămâne The Martian, cu 11,4 milioane înregistrate în acest week-end de Halloween, sărbătoare în care s-au încadrat două pelicule adresate întregii familii: Goosebumps, aflat pe locul doi (cu 10,2 milioane de dolari încasări) şi Hotel Transylvania 2 (5,8 milioane de dolari încasări). Bridge of Spies, al lui Martin Scorsese, îşi păstrează şi el locul în top – se află pe trei, cu 8 milioane de dolari strânşi în acest sfârşit de săptămână.

Între timp, Spectre, cu noile aventuri ale agentului 007, este pe cale să bată recorduri la încasările sale din afara Statelor Unite (unde va fi lansat pe 6 noiembrie). Filmul a strâns deja, internaţional, 80 de milioane de dolari.

Exploreaza subiecte similare:

Burnt, Our Brand Is Crisis, The Martian, Goosebumps, Hotel Transylvania 2, Bridge of Spies, SPECTRE

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cosmin742000 pe 2 noiembrie 2015 11:29
Niciunul dintre aceste filme nu merita dupa parerea mea sa fie in top 1000 pe 2015
Han_Solo pe 2 noiembrie 2015 12:24
Bridge of Spies este regizat de Steven Spielberg nu Martin Scorsese. Daca era Martin Scorsese at. probabil Leonerdo di Caprio ar fi fost in locul lui Tom Hanks.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells