Sandra Bullock reia colaborarea cu Netflix pentru Reborn, adaptarea benzilor desenate ale lui Mark Millar

de Cristina Grigore în 24 Ian 2019
La cârma peliculei va sta Chris McKay (The Lego Batman Movie)

După succesul avut cu Bird Box, Sandra Bullock îşi reînnoieşte parteneriatul cu Netflix pentru un nou titlu. Potrivit Deadline.com, actriţa şi-a asumat rolul de producător al lui Reborn, adaptarea seriei de benzi desenate create de Mark Millar şi Greg Capullo.

Sunt însă şanse destul de mari ca Bullock să apară şi în rolul central al peliculei, cel al lui Bonnie Black, o femeie de 80 de ani care se stinge din viaţă într-un spital din Manhattan, doar pentru a renaşte într-o lume fantastică, numită Adystria, populată de monştri şi dragoni, un tărâm în care Binele şi Răul se află într-un război perpetuu.

Bonnie, acum în floarea tinereţii, îşi revede în Adystria familia şi prietenii. Lipseşte însă, în mod misterios, tocmai cel care i-a fost soţ, decedat cu puţin timp înaintea ei. Înarmată cu o sabie şi avându-l alături pe tatăl ei, începe o călătorie anevoioasă prin lumea neobişnuită şi dură în care s-a trezit.

La cârma peliculei va sta Chris McKay (The Lego Batman Movie).

Exploreaza subiecte similare:

Sandra Bullock, Mark Millar

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells