S-au pus în vânzare bilete la Solo: A Star Wars Story. Îmbarcă-te pe Millennium Falcon!

de Gloria Sauciuc în 7 Mai 2018
Filmul conturează povestea de origine plină de aventură a lui Han Solo, cel mai îndrăgit mercenar din galaxie

Biletele pentru următoarea poveste mult așteptată din Universul Star Wars se pot deja achiziționa. Click pe butonul de sub afișul alăturat pentru a-ți asigura locul pe Millennium Falcon! Solo: A Star Wars Story va ajunge în cinematografele din România pe 25 mai. Cumpărarea biletelor în avans oferă posibilitatea de a fi printre primii care îl văd pe tânărul Solo la cinema.

Studioul Disney are deja un 2018 exploziv. A câştigat deja peste un miliard de dolari la box office datorită unor filme precum Black Panther şi Infinity War iar momentul acesta fast continuă - numărul biletelor vândute în avans pentru Solo: A Star Wars Story este deja dublu( în numai 24 de ore) faţă de cele vândute per total pentru Black Panther, conform Fandango (via Deadline). Startul sesiunii de pre-sale a fost dat de 4 mai (May the Fourth, pentru omofonia cu sintagma simbol a seriei Star Wars "May the Force be with you"). Cifrele estimative ale Disney pentru debutul Solo: A Star Wars Story se ridică la 170 de milioane de dolari numai în SUA.

Filmul conturează povestea plină de aventură a lui Han Solo, cel mai îndrăgit mercenar. Trecând peste o serie de încercări și situații periculoase, descoperim cum Solo se întâlnește cu Chewbacca, cel mai bun prieten și copilotul său de nădejde.

Producătorul Kathleen Kennedy povestește despre inspirația din spatele acestui proiect, spunând că: „Solo este un personaj autentic, e un ticălos și un rebel, dar unul foarte misterios. Atrăgător, charismatic și cu o inima de aur, a devenit combinația perfectă pentru a fi un erou în filmele Star Wars”.

Exploreaza subiecte similare:

Solo: A Star Wars Story

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells