Ryan Reynolds şi Jeff Bridges, strigoi în primul trailer R.I.P.D. 3 D

de Gloria Sauciuc în 19 Apr 2013
Umor, acţiune şi creaturi ale lumii de dincolo

Primul trailer R.I.P.D. 3D a fost dat publicităţii, făcându-ne să răsuflăm usuraţi că în "lumea de dincolo" există justiţiari, care să facă mai uşoară viaţa de apoi... Ryan Reynolds şi Jeff Bridges sunt un fel de "Bărbaţi în negru" (de fapt un chinez vârstnic şi o blondă... fierbinte), care luptă - nu cu extratereştri, ci cu strigoi gata să pună stăpânire pe lumea celor vii. Un astfel de conflict stă şi la baza fantasy-ului Instrumente mortale: Oraşul oaselor (cu lansarea în august), însă R.I.P.D 3D nu se prea ia în serios, şi bine face.

Trailerul ne dă, totodată, o idee despre potenţialul comic al filmului.

Despre ce este vorba în această adaptare a benzilor desenate cu acelaşi nume? Povestea din R.I.P.D. are în centru doi poliţişti – unul trimis recent în „lumea de dincolo" (Ryan Reynolds), care ar face orice să revină la viaţă pentru a fi alături de soţia sa, şi un pistolar bătrân (Jeff Bridges), mort de mult mai multă vreme.

Amândoi se alătură R.I.P.D. (Rest in Peace Department/Divizia Copoilor de Strigoi), un departament de poliţie al cărui scop este de a se lupta cu spiritele ce nu vor să părăsească tărâmul celor vii. Tânărul poliţist se alătură însă neobişnuitei echipe cu un scop bine definit şi o face în schimbul posibilităţii de a da de urma ucigaşului său (jucat de Kevin Bacon).

Filmul este regizat de Robert Schwentke (Red), după un scenariu de Phil Hay şi Matt Manfredi (Aeon Flux, Clash of the Titans) şi va ajunge în cinematografe pe 19 iulie, distribuit de Ro Image 2000.

Exploreaza subiecte similare:

R.I.P.D. 3D, Ryan Reynolds, Jeff Bridges, Kevin Bacon, Robert Schwentke

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
iri_gh86 pe 19 aprilie 2013 13:20
Actiune si comedie, foarte amuzant exact cum ma asteptam
AndreBlack pe 19 aprilie 2013 18:45
Actiune si efecte speciale cat incape .
Fourleaf22 pe 19 aprilie 2013 19:06
men in black with worse CGI
MikkaelWolfganger pe 19 aprilie 2013 20:34
Bai, nu stiu ce sa zic, dar trailer-ul este epic.Au aia niste replici demne de toate LOL-urile de pe planeta.Zau ca m-a cam convins minunatia asta de trailer sa arunc cel putin un ochi peste sfecla de popandau a lui Reynolds si barba badass a lui Bridges.
Han_Solo pe 22 aprilie 2013 07:50
Esec financiar, la fel ca si Green Hornet(?)(cu ala verde).
alex_il_fenomeno pe 30 mai 2013 14:37
Interesant la prima vedere, ar putea fi un film cu potential.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells