Ryan Reynolds se luptă la box-office cu… el însuşi

de Cristina Grigore în 2 Iul 2013
Actorul a glumit despre competiţia dintre viitoarele sale producţii, R.I.P.D. şi Turbo, ce se vor lansa luna aceasta la o diferenţă de două zile

Despre Ryan Reynolds s-a scris recent că a refuzat rolul central din remake-ul lui Highlander, însă actorul are deja agenda plină. Una dintre partiturile cele mai incitante pe care urmează să o interpreteze este cea a eroului benzilor desenate Deadpool, dar până atunci va fi partenerul de acţiune pe tărâmul de dincolo al lui Jeff Bridges în R.I.P.D. şi va da glas unui erou de animaţie în Turbo, producţia Dreamworks ce parodiază în sloganul de pe afiş titlul celebrei francize Fast & Furious – „He’s Fast. They’re furious”.

Prezent la lansarea în premieră mondială a lui Turbo, la Barceolona (25 iunie) actorul a fost întrebat şi despre cealaltă peliculă de comedie de acţiune a sa, R.I.P.D., a cărei lansare va avea loc în Statele Unite pe 19 iulie, la două zile distanţă de cea a lui Turbo.  

Reynolds a glumit despre competiţia dintre peliculele sale la box-office şi a menţionat că iubitorii de filme au de ales la care dintre ele să cumpere bilet. “Este Ryan Reynolds contra lui Ryan Reynolds în întrecere la box-office. Care dintre ei va câştiga?”, a întrebat actorul amuzat.

Şi alte staruri vor putea fi auzite, alături de Reynolds, în animaţia Turbo: Snoop Dogg şi Samuel L. Jackson. În România, R.I.P.D. 3D se lansează pe 19 iulie, urmat de Turbo pe 2 august.

Exploreaza subiecte similare:

Ryan Reynolds, Jeff Bridges, R.I.P.D. 3D, Turbo, Snoop Dogg, Samuel L. Jackson

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cristi23 pe 2 iulie 2013 11:45
ripd pare un film bun........insa si mai interesant mi se pare viitorul film deadpool..........de cativa ani se tot vorbeste de el dar numai nu incep filmarile.........sper sa se apuce de treaba la deadpool.........
Bayard pe 2 iulie 2013 11:53
Care viitor film? nu se face
legolas05 pe 2 iulie 2013 11:57
Mda,sa nu fie amandoua esecuri la box office :)))
Han_Solo pe 2 iulie 2013 14:33
"Care dintre ei va câştiga?” - cred ca nici unul. Doua esecuri la B.O.
Mishu25 pe 2 iulie 2013 15:36
Ambele par neinspirate
xerses pe 2 iulie 2013 17:24
Oricum vor fi urmarite, caci actorul este in prim plan de ceva timp.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells