Russell Brand i se alătură lui Nicolas Cage în comedia despre capturarea lui Osama Bin Laden

de Cristina Grigore în 22 Apr 2015
Army of One îl va avea la cârmă pe regizorul lui The Dictator şi Brüno, Larry Charles.

Nicolas Cage a început filmările la Army of One, o comedie ce îl trimite în Orientul Mijlociu în căutarea lui Osama Bin Laden, iar potrivit Deadline.com, va fi secondat de noi  forțe actoricești, celebre pe  „frontul” producţiilor cu umor.

Russell Brand, Rain Wilson (The Office, Super), Dennis O’Hare (The Proposal), Paul Scheer (dintr-un celebru serial al FX, The League), s-au alăturat distribuţiei.

În Army of One, Cage îl va interpreta pe Gary Faulkner, un muncitor în construcţii din Colorado, care porneşte pe cont propriu într-o misiune paralelă celei a armatei americane, cea de depistare şi prindere a lui Osama Bin Laden.

Aventura satirica imaginată de Rajiv Joseph are la bază Scott Rothman povestea unui personaj real, un fost puşcăriaş hotărât să-l captureze pe faimosul terorist. Deloc pregătit şi fără vreo abilitate anume, „eroul” nostru încearcă să traverseze graniţele Afganistanului şi ale Pakistanului, un rol ce îi oferă lui Cage ocazia de a-şi accesa însă alte resurse actoriceşti faţă de cele ce i-au umplut filmografia în ultima vreme.

Army of One îl va avea la cârmă pe regizorul lui The Dictator şi Brüno, Larry Charles.

Exploreaza subiecte similare:

Russell Brand, Army of One, Nicolas Cage

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
XShadowX pe 22 aprilie 2015 12:15
Cu siguranta voi viziona acest film ;)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells