Rogue One: A Star Wars Story cucereşte bronzul în topul lansărilor pe 2016

de Cristina Grigore în 19 Dec 2016
Collateral Beauty, ultimul film al lui Will Smith, îi aduce însă acestuia cea mai slabă lansare din carieră

Aşa cum era de aşteptat, debutul în Statele Unite al lui Rogue One: A Star Wars Story a obţinut o cifră impresionantă a încasărilor pe cele trei zile de final de săptămână – 155 de milioane de dolari. Chiar dacă nu s-a apropiat de cele 248 de milioane de dolari ale lui Star Wars: The Force Awakens, lansat în decembrie, anul trecu,t Rogue One a intrat, potrivit BoxOfficeMojo.com, pe a treia poziţie a celor mai bune lansări din 2016.

Liderul clasamentului de acum o săptămână, animaţia Disney Moana, a fost trimisă astfel pe locul doi în clasament. Încasările sale au fost în acest week-end de 11,6 milioane de dolari. Pe trei coboară Office Christmas Party, cu 8,4 milioane de dolari încasări, urmat de Collateral Beauty, noul film al lui Will Smith, ce i-a adus acestuia cea mai slabă lansare din carieră – filmul a debutat cu numai 7 milioane de dolari încasări.

Pe cinci ajunge Fantastic Beasts and Where to Fiind Them, cu 5 milioane de dolari încasări în week-end şi 717 milioane internaţional, un succes major al spin-off-ului Harry Potter, ţinând cont de bugetul de 180 de milioane de dolari.

Exploreaza subiecte similare:

Rogue One: A Star Wars Story, Moana, Office Christmas Party, Collateral Beauty, Fantastic Beasts and Where to Find Them

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
danny987 pe 19 decembrie 2016 13:58
Se pare că la noi Rogue One a avut doar un client week endul ăsta..
cavallioty pe 19 decembrie 2016 17:45
forum film,distribuitorul filmului nu mai furnizeaza numarul de spectatori ci doar incasarile,asa am crezut si eu acum cateva saptamani pana mi-a explicat cineva decizia dubioasa a lor
danny987 pe 21 decembrie 2016 20:01
Eu i-am dat 90 de mii.Mersi de info baieti :)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells